Graszoden Maastricht: dagvers en de beste kwaliteit

Een eersteklas grasveld leggen, kunt u het beste uit handen geven aan een echte kenner van graszoden. Dit geeft namelijk een stukje zekerheid, waardoor u jarenlang kunt genieten van een stevige grasmat. Regelmatig zijn wij actief met graszoden leggen en leveren in Maastricht. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en komen voor de start van een project graag even op locatie kijken. Hierbij geven we een passend advies en een prijsopgave, wat te allen tijde onafhankelijk is. Via onze website kunt u al gemakkelijk een offerteaanvraag versturen, ook voor uw tuin in Maastricht of omstreken.

De voordelen van Dautzenberg Graszoden

Omdat wij in het zuiden van Limburg gevestigd zijn, in Voerendaal, zijn wij dagelijks actief in Maastricht en omstreken als Gronsveld, Bemelen en Meerssen . Zo kunt u bij ons kiezen voor een bezorg- of afhaalservice of voor de legservice. Kiest u voor de legservice dan maakt u automatisch gebruik van onze voordelen van graszoden in Maastricht. Zo kunnen we altijd binnen korte tijd uw graszoden in Maastricht komen aanleggen, waarbij u achteraf gebruik kan maken van ons onderhoudsadvies. Uiteraard voorzien we u ook van onze onderhoudstips wanneer u kiest voor de bezorg- of afhaalservice.

Graszoden Maastricht

Bij het realiseren van graszoden in Maastricht is het altijd belangrijk om een juiste ondergrond te hebben. In elk stad zijn verschillende grondsoorten te vinden, zo ook in Maastricht. In Maastricht kennen we voornamelijk de leemgrond. Deze grond staat bekend dat die snel dicht slaat wanneer er teveel water op komt. Zoals u waarschijnlijk weet is een dichtslaande grond niet goed voor de graszoden. Laat er daarom vooraf een specialist naar kijken, zodat u zeker weet dat uw graszoden in Maastricht gezond blijven.

Bent u benieuwd naar welke ondergrond u heeft? Wij voeren graag een bodemanalyse bij u uit, als u kiest voor onze legservice. Neem contact met ons op via het contactformulier, mailadres of telefoonnummer.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
29
nov
wo
30
nov
do
1
dec
vr
2
dec
di
6
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2