Graszoden Maastricht

Een eersteklas grasveld leggen, kun je het beste uit handen geven aan een echte kenner van graszoden. Dit geeft namelijk een stukje zekerheid, waardoor je jarenlang kunt genieten van een stevige grasmat. Regelmatig zijn wij actief met grasmatten leggen en leveren in Maastricht. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en komen voor de start van een project graag even op locatie kijken. Hierbij geven we een passend advies en een prijsopgave, wat te allen tijde onafhankelijk is. Via onze website kun je al gemakkelijk een offerteaanvraag versturen, ook voor jouw tuin in Maastricht of omstreken.

De voordelen van Dautzenberg Graszoden

Omdat wij in het zuiden van Limburg gevestigd zijn, in Voerendaal, zijn wij dagelijks actief in Maastricht en omstreken als Gronsveld, Bemelen en Meerssen . Zo kun je bij ons kiezen voor een bezorg- of afhaalservice of voor de legservice. Kies je voor de legservice dan maak je automatisch gebruik van onze voordelen van graszoden in Maastricht. Zo kunnen we altijd binnen korte tijd jouw gazon in Maastricht komen aanleggen, waarbij je achteraf gebruik kan maken van ons onderhoudsadvies. Uiteraard voorzien we jou ook van onze onderhoudstips wanneer je kiest voor de bezorg- of afhaalservice.

Graszoden Maastricht

Bij het realiseren van graszoden in Maastricht is het altijd belangrijk om een juiste ondergrond te hebben. In elk stad zijn verschillende grondsoorten te vinden, zo ook in Maastricht. In Maastricht kennen we voornamelijk de leemgrond. Deze grond staat bekend dat die snel dicht slaat wanneer er teveel water op komt. Zoals je waarschijnlijk weet is een dichtslaande grond niet goed voor de graszoden. Laat er daarom vooraf een specialist naar kijken, zodat jij zeker weet dat jouw graszoden in Maastricht gezond blijven.

Ben je benieuwd naar welke ondergrond jij hebt? Wij voeren graag een bodemanalyse bij jou uit, als je kiest voor onze legservice. Neem contact met ons op via het contactformulier, mailadres of telefoonnummer.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.

4.6/5
M. Driessen

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers

Goede kwaliteit graszoden…aanrader

5/5
M Jansen

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen