Graszoden Geleen

Dautzenberg Graszoden is al ruim 35 jaar dé specialist op het gebied van leveren en aanleggen van graszoden. Met een team van professionals en de beste kwaliteit graszoden, leveren wij uitsluitend maatwerk resultaten. Gras is een veel geziene ‘plant’ in tuinen en daarom een onmisbaar onderdeel. Wil je nieuw gras laten leggen in Geleen, Stein of Beek? Wij geven jou graag een vrijblijvend advies en vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Graszoden van hoge kwaliteit

Bij Dautzenberg Graszoden leveren wij alleen hoogwaardige kwaliteit graszoden. Dit betekent dat al onze zoden een kweekproces van maar liefst 12 maanden begaan en vrij zijn van netten. In deze maanden krijgt het gras de beste verzorging en de juiste hoeveelheid water om goed te groeien. Door deze zorgvuldigheid heb je jarenlang plezier van een gezond en groene grasmat. Laat je jouw graszoden in Geleen leggen door Dautzenberg Graszoden? Dan ben je verzekerd van een beste kwaliteitsgrasmat voor een scherpe prijs.

Grasmatten aanleggen in Geleen?

Bij Dautzenberg Graszoden zijn we graag flexibel in onze werkzaamheden. Zo kun jij zelf een keuze maken of je gebruik wilt maken van onze afhaal- en bezorgservice of onze aanlegservice. Wanneer je zelf handig bent, kun je vast zelf aan de slag met het aanleggen van graszoden in Geleen. Door middel van een door ons samengesteld stappenplan, geven wij jou graag advies en tips over het zelf aanleggen van graszoden.

Meer informatie over Graszoden Geleen

Ben je ook nieuwsgierig naar de werkzaamheden en kosten wanneer wij het komen aanleggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan om graszoden te laten leggen in Geleen. Aan de hand van jouw informatie maken wij een specifieke offerte voor jou. Indien nodig verwijderen wij tegen een meerprijs ook jouw oude graszoden in Geleen. Laat ons dit weten en wij passen dit toe in onze offerte.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Goede kwaliteit graszoden…aanrader

5/5
M Jansen

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks