Graszoden Geleen kopen?!

Dautzenberg Graszoden is al ruim 35 jaar dé specialist op het gebied van leveren en aanleggen van graszoden. Met een team van professionals en de beste kwaliteit graszoden, leveren wij uitsluitend maatwerk resultaten. Gras is een veel geziene ‘plant’ in tuinen en daarom een onmisbaar onderdeel. Wilt u nieuw gras laten leggen in Geleen, Stein of Beek? Wij geven u graag een vrijblijvend advies en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Graszoden van hoge kwaliteit

Bij Dautzenberg Graszoden leveren wij alleen hoogwaardige kwaliteit graszoden. Dit betekent dat al onze zoden een kweekproces van maar liefst 12 maanden begaan en vrij zijn van netten. In deze maanden krijgt het gras de beste verzorging en de juiste hoeveelheid water om goed te groeien. Door deze zorgvuldigheid heeft u jarenlang plezier van een gezond en groene grasmat. Laat u uw graszoden in Geleen leggen door Dautzenberg Graszoden? Dan bent u verzekerd van een beste kwaliteitsgrasmat voor een scherpe prijs.

Grasmatten aanleggen in Geleen?

Bij Dautzenberg Graszoden zijn we graag flexibel in onze werkzaamheden. Zo kunt u zelf een keuze maken of u gebruik wilt maken van onze afhaal- en bezorgservice of onze aanlegservice. Wanneer u zelf handig bent, kunt u vast zelf aan de slag met het aanleggen van graszoden in Geleen. Door middel van een door ons samengesteld stappenplan, geven wij u graag advies en tips over het zelf aanleggen van graszoden.

Meer informatie over Graszoden Geleen

Bent u ook nieuwsgierig naar de werkzaamheden en kosten wanneer wij het komen aanleggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan om graszoden te laten leggen in Geleen. Aan de hand van uw informatie maken wij een specifieke offerte voor u. Indien nodig verwijderen wij tegen een meerprijs ook uw oude graszoden in Geleen. Laat ons dit weten en wij passen dit toe in onze offerte.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
7
feb
wo
8
feb
do
9
feb
vr
10
feb
di
14
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2