Graszoden Kerkrade

Op zoek naar graszoden in Kerkrade? Bij Dautzenberg Graszoden kunt je gemakkelijk grasmatten bestellen voor bij jou in het Limburgse Kerkrade. Kies je voor Dautzenberg Graszoden, dan kies jij voor kwaliteit voor een scherpe prijs. Al vanaf de jaren ’70 zijn wij dagelijks actief met de graszoden in Limburg. Onze diensten bestaan voornamelijk uit het leveren en aanleggen van gras. Daarbij staan wij je ook 6 dagen per week te woord met al jouw vragen omtrent grasmatten in Kerkrade.

Leveren of aanleg graszoden?

Dagelijks zijn wij actief in Zuid-Limburg om de beste grasmatten te bezorgen. Door middel van een vrachtwagen rijden wij stad en land af om elke bestelling op de gewenste locatie te leveren. Aangezien onze grasmatten dagvers worden gesneden, geniet je direct van een gezonde en verse grasmat. Het is dan ook aan te raden om de graszoden binnen circa 24 uur zelf te leggen, na ontvangst. Wil je liever jouw graszoden laten leggen in Kerkrade? Kies dan voor de legservice van Dautzenberg Graszoden. Voor een vaste prijs voeren wij alle werkzaamheden uit die komen kijken bij het graszoden leggen.

Graszoden rondom Kerkrade?

Omdat wij al tientallen jaren actief zijn in Limburg, zijn wij geregeld te vinden in en rondom Kerkrade met graszoden. Wil je graag grasmatten laten leveren of leggen in Kerkrade? Vanuit onze vestiging in Voerendaal bevinden wij ons binnen een klein halfuurtje bij jou op locatie. Én ook rondom Kerkrade zijn wij vaak te vinden zoals in de dorpen Eygelshoven en Bleijerheide. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een passende offerte. Of het nu het leveren, afhalen of leggen is: Dautzenberg Graszoden staat voor jou klaar!

Wij zijn zes dagen per week bereikbaar via onze website, ons mailadres en via ons telefoonnummer.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D

Hele mooie kwaliteit graszoden. Ik zou ze eerst gaan ophalen en met een telefoontje konden ze op dezelfde dag bezorgd worden. Vriendelijke mensen, zowel telefonisch als de chauffeur.

5/5
M B

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers