Graszoden Kerkrade

Op zoek naar graszoden in Kerkrade? Bij Dautzenberg Graszoden kunt u gemakkelijk graszoden bestellen voor bij u in het Limburgse Kerkrade. Kiest u voor Dautzenberg Graszoden, dan kiest u voor kwaliteit voor een scherpe prijs. Al vanaf de jaren ’70 zijn wij dagelijks actief met de graszoden in Limburg. Onze diensten bestaan voornamelijk uit het leveren en aanleggen van graszoden. Daarbij staan wij u ook 6 dagen per week te woord met al uw vragen omtrent graszoden in Kerkrade.

Leveren of aanleg graszoden?

Dagelijks zijn wij actief in Zuid-Limburg om de beste graszoden te bezorgen. Door middel van een vrachtwagen rijden wij stad en land af om elke bestelling op de gewenste locatie te leveren. Aangezien onze grasmatten dagvers worden gesneden, geniet u direct van een gezonde en verse grasmat. Het is dan ook aan te raden om de graszoden binnen circa 24 uur zelf te leggen, na ontvangst. Wilt u liever uw graszoden laten leggen in Kerkrade? Kies dan voor de legservice van Dautzenberg Graszoden. Voor een vaste prijs voeren wij alle werkzaamheden uit die komen kijken bij het graszoden leggen.

Graszoden rondom Kerkrade?

Omdat wij al tientallen jaren actief zijn in Limburg, zijn wij geregeld te vinden in en rondom Kerkrade met graszoden. Wilt u graag graszoden laten leveren of leggen in Kerkrade? Vanuit onze vestiging in Voerendaal bevinden wij ons binnen een klein halfuurtje bij u op locatie. Én ook rondom Kerkrade zijn wij vaak te vinden zoals in de dorpen Eygelshoven en Bleijerheide. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een passende offerte voor uw graszoden in Kerkrade. Of het nu het leveren, afhalen of leggen is: Dautzenberg Graszoden staat voor u klaar!

Wij zijn zeg dagen per week bereikbaar via onze website, ons mailadres en via ons telefoonnummer.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
7
feb
wo
8
feb
do
9
feb
vr
10
feb
di
14
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2