Graszoden leveren Limburg

Graszoden leveren bij u in Limburg?! Door Dautzenberg Graszoden kunt u gemakkelijk en snel graszoden thuisbezorgd krijgen. Wij bezorgen dagelijks graszoden in geheel Limburg tegen scherpe prijzen. Doordat wij transport in eigen beheer hebben, zijn de graszoden snel en voordelig bij u op locatie. Wij kunnen u tevens vrij nauwkeurig aangeven hoe laat de graszoden bezorgd worden. Zo bent u van alle gemakken voorzien bij het bezorgen van gras in Limburg.

Via onderstaand bestelformulier op onze website kunt u de graszoden online bestellen. Hierbij heeft u de keuze tussen graszoden afhalen, graszoden bezorgen en graszoden laten leggen.

Graszoden thuisbezorgen in Limburg

Laat uw graszoden leveren in Limburg. Dautzenberg Graszoden is dagelijks bezig met het bezorgen van graszoden in geheel Limburg. Doordat wij veel graszoden bezorgen in Limburg kunnen wij dit tegen scherpe levertarieven doen. Wij bezorgen onze graszoden met onze eigen vrachtwagen bij u thuis. Onze chauffeur kan u indien gewenst van tevoren bellen om de levertijd te communiceren. Met onze elektrische palletwagen rijden wij de graszoden (indien mogelijk) tot achter in de tuin. Hierdoor hoeft u niet te sjouwen en hoeft u ook geen aanhanger tot beschikking te hebben.

Graszoden leveren

Wilt u de graszoden geleverd krijgen? Wij zijn dagelijks bezig met het leveren van graszoden in geheel Limburg. Onze graszoden begaan een lang kweekproces alvorens ze klaar zijn voor de verkoop. Als al het zware werk gedaan is kunnen de graszoden gesneden worden en geniet u binnen een dag van een volgroeide groene grasmat. De graszoden kunt u zelf aanleggen, u kunt ook kiezen voor onze legservice. De graszoden worden professioneel aangelegd door onze graszodenspecialisten. Wij leggen dagelijks prachtige grasvelden aan en informeren u graag over de mogelijkheden! Indien u twijfelt kunt u ter indicatie het prijsverschil berekenen via ons berekenformulier. Graszoden thuisbezorgd was nooit eerder zo gemakkelijk en snel.

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
29
nov
wo
30
nov
do
1
dec
vr
2
dec
di
6
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2