Graszoden leveren

Graszoden leveren bij jou in Limburg?! Door Dautzenberg Graszoden kun je gemakkelijk en snel graszoden thuisbezorgd krijgen. Wij bezorgen dagelijks graszoden in geheel Limburg en Brabant tegen scherpe prijzen. Doordat wij transport in eigen beheer hebben, zijn de graszoden snel en voordelig bij jou op locatie. Wij kunnen je tevens vrij nauwkeurig aangeven hoe laat de graszoden bezorgd worden. Zo ben jij van alle gemakken voorzien bij het bezorgen van gras in Limburg.

Via het bestelformulier op onze website kun je de graszoden online bestellen. Hierbij heb je de keuze tussen graszoden afhalen, graszoden bezorgen en graszoden laten leggen.

Graszoden thuisbezorgen in Limburg

Laat jouw graszoden leveren in Limburg! Dautzenberg Graszoden is dagelijks bezig met het bezorgen van graszoden in geheel Limburg en Brabant. Doordat wij veel graszoden bezorgen in Limburg kunnen wij dit tegen scherpe tarieven doen. Wij bezorgen onze graszoden met onze eigen vrachtwagen bij jou thuis. Onze chauffeur kan je indien gewenst van tevoren bellen om de levertijd te communiceren. Met onze elektrische palletwagen rijden wij de graszoden (indien mogelijk) tot achter in de tuin. Hierdoor hoef jij niet te sjouwen en hoef je ook geen aanhanger tot beschikking te hebben.

Graszoden leveren

Wil je de graszoden geleverd krijgen? Wij zijn dagelijks bezig met het leveren van graszoden in geheel Limburg en Brabant. Onze graszoden begaan een lang kweekproces alvorens ze klaar zijn voor de verkoop. Als al het zware werk gedaan is kunnen de graszoden gesneden worden en geniet je binnen een dag van een volgroeide groene grasmat. De graszoden kun je zelf aanleggen, je kunt ook kiezen voor onze legservice. De graszoden worden professioneel aangelegd door onze graszodenspecialisten. Wij leggen dagelijks prachtige grasvelden aan en informeren jou graag over de mogelijkheden! Indien je twijfelt kun je ter indicatie het prijsverschil berekenen via ons berekenformulier. Graszoden thuisbezorgd was nooit eerder zo gemakkelijk en snel!

Voor meer informatie kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Zeer tevreden. Correcte levering en de grasmatten zijn van goede kwaliteit. Bedankt voor de goede service!

4.5/5
Ilona Douven

Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Geen addertjes onder het gras!

5/5
Fam. Janssen

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra