Graszoden leveren

Graszoden leveren bij u in Limburg?! Door Dautzenberg Graszoden kunt u gemakkelijk en snel graszoden thuisbezorgd krijgen. Wij bezorgen dagelijks graszoden in geheel Limburg en Brabant tegen scherpe prijzen. Doordat wij transport in eigen beheer hebben, zijn de graszoden snel en voordelig bij u op locatie. Wij kunnen u tevens vrij nauwkeurig aangeven hoe laat de graszoden bezorgd worden. Zo bent u van alle gemakken voorzien bij het bezorgen van gras in Limburg.

Via het bestelformulier op onze website kunt u de graszoden online bestellen. Hierbij heeft u de keuze tussen graszoden afhalen, graszoden bezorgen en graszoden laten leggen.

Graszoden thuisbezorgen in Limburg

Laat uw graszoden leveren in Limburg! Dautzenberg Graszoden is dagelijks bezig met het bezorgen van graszoden in geheel Limburg en Brabant. Doordat wij veel graszoden bezorgen in Limburg kunnen wij dit tegen scherpe tarieven doen. Wij bezorgen onze graszoden met onze eigen vrachtwagen bij u thuis. Onze chauffeur kan u indien gewenst van tevoren bellen om de levertijd te communiceren. Met onze elektrische palletwagen rijden wij de graszoden (indien mogelijk) tot achter in de tuin. Hierdoor hoeft u niet te sjouwen en hoeft u ook geen aanhanger tot beschikking te hebben.

Graszoden leveren

Wilt u de graszoden geleverd krijgen? Wij zijn dagelijks bezig met het leveren van graszoden in geheel Limburg en Brabant. Onze graszoden begaan een lang kweekproces alvorens ze klaar zijn voor de verkoop. Als al het zware werk gedaan is kunnen de graszoden gesneden worden en geniet u binnen een dag van een volgroeide groene grasmat. De graszoden kunt u zelf aanleggen, u kunt ook kiezen voor onze legservice. De graszoden worden professioneel aangelegd door onze graszodenspecialisten. Wij leggen dagelijks prachtige grasvelden aan en informeren u graag over de mogelijkheden! Indien u twijfelt kunt u ter indicatie het prijsverschil berekenen via ons berekenformulier. Graszoden thuisbezorgd was nooit eerder zo gemakkelijk en snel!

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers

Hele mooie kwaliteit graszoden. Ik zou ze eerst gaan ophalen en met een telefoontje konden ze op dezelfde dag bezorgd worden. Vriendelijke mensen, zowel telefonisch als de chauffeur.

5/5
M B

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert