Graszoden leveren Limburg

Graszoden laten leveren bij u thuis in Limburg! Door Dautzenberg Graszoden kunt u gemakkelijk en snel graszoden laten bezorgen. Wij bezorgen dagelijks graszoden in geheel Limburg en Brabant tegen scherpe prijzen. Wij kunnen de graszoden snel en voordelig bezorgen doordat wij transport in eigen beheer hebben. Dit wil zeggen dat het bezorgen van graszoden gebeurt met een eigen vrachtwagen. Wij kunnen u tevens vrij nauwkeurig aangeven hoe laat de graszoden bezorgd worden. Zo bent u van alle gemakken voorzien bij het bezorgen van gras in Limburg.

Via onderstaand bestelformulier op onze website kunt u de graszoden online bestellen. Hierbij heeft u de keuze tussen graszoden afhalen, graszoden bezorgen en graszoden laten leggen.

Graszoden leveren in Limburg

Laat uw graszoden bezorgen in Limburg! Dautzenberg Graszoden is dagelijks bezig met het bezorgen van graszoden in geheel Limburg en Brabant. Doordat wij veel graszoden bezorgen in Limburg kunnen wij dit tegen scherpe tarieven doen. Wij Bezorgen onze graszoden met onze eigen vrachtwagen bij u thuis. Onze chauffeur kan u indien gewenst van tevoren bellen om de levertijd door te geven. Met onze elektrische palletwagen rijden wij de graszoden (indien mogelijk) tot achter in de tuin. Hierdoor hoeft u niet te sjouwen en hoeft u geen aanhanger tot beschikking te hebben.

Graszoden leveren

Wilt u de graszoden geleverd krijgen? Wij zijn dagelijks bezig met het thuisbezorgen van graszoden in geheel Limburg en Brabant. Onze graszoden begaan een lang kweekproces alvorens ze klaar zijn voor de verkoop. Als al het zware werk gedaan is kunnen de graszoden gesneden worden en geniet u binnen een dag van een volgroeide groene grasmat. De graszoden kunt u zelf aanleggen, maar u kunt er ook voor kiezen om de graszoden professioneel te laten leggen door ons. Wij leggen dagelijks prachtige grasvelden aan en informeren u graag over de mogelijkheden! Indien u twijfelt kunt u ter indicatie het prijsverschil berekenen via ons berekenformulier. Graszoden thuisbezorgd was nooit eerder zo gemakkelijk en snel!

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
27
okt
wo
28
okt
do
29
okt
vr
30
okt
di
3
nov
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2