Graszoden Echt

Graszoden kopen in Echt. Dautzenberg Graszoden is dagelijks actief met het leveren van graszoden in Echt en omgeving. Doordat wij onze graszoden met eigen vrachtwagens vervoeren kunnen wij u op de hoogte brengen van een tijdsindicatie. Voor graszoden in Echt en omgeving moet u bij Dautzenberg Graszoden zijn. Als Limburgs bedrijf hebben wij al vele nieuwe grasvelden geleverd in Echt. Ook is het mogelijk om de graszoden door ons te laten aanleggen in Echt of omgeving.

Graszoden kopen in Midden-Limburg

Graszoden kopen in de regio Echt, Susteren, Dieteren, Montfort, Sint-Joost, Stein of Maasbracht? Wij leveren en leggen in deze regio dagelijks graszoden van de hoogste kwaliteit! Op onze projectenpagina ziet u diverse afgeronde projecten, misschien staat uw grasveld in Echt binnenkort ook op deze pagina. Daarnaast kunt u gemakkelijk uw prijs berekenen via het rekenformulier.

Gazon laten leggen met graszoden

Is uw huidige gazon in Echt al oud en ziet het er niet meer fraai uit? Wellicht is het slim om uw gazon te laten vervangen door ons. Wij kunnen het gras er met een graszodensnijder uit halen en het vervolgens afvoeren. Daarnaast frezen wij de ondergrond waardoor de grond weer luchtig en vruchtbaar wordt. Na het frezen rijden we de grond dicht waardoor er geen verzakkingen kunnen plaatsvinden. Daarna wordt de ondergrond geëgaliseerd. Hierdoor garanderen wij u dat de grond 100% vlak ligt. Na het egaliseren, bemesten wij de grond met organische graszodenbemesting. Waarna de nieuwe graszoden optimaal kunnen aangroeien.

De puntjes op de ‘i’

Na het bemesten beginnen we de graszoden uit te rollen. We sluiten de matten strak op elkaar aan en walsen het gras na het aanleggen nog eens goed aan. Hierdoor maken alle wortels contact met de ondergrond en zal het zo snel mogelijk gaan groeien. Voor meer informatie omtrent graszoden leggen in Echt kunt u hier contact met ons opnemen.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
7
feb
wo
8
feb
do
9
feb
vr
10
feb
di
14
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2