Graszoden Echt

Graszoden kopen in Echt. Dautzenberg Graszoden is dagelijks actief met het leveren van grasmatten in Echt en omgeving. Doordat wij onze graszoden met eigen vrachtwagens vervoeren kunnen wij je op de hoogte brengen van een tijdsindicatie. Voor grasmatten in Echt en omgeving moet jij bij Dautzenberg Graszoden zijn. Als Limburgs bedrijf hebben wij al vele nieuwe gazons geleverd in Echt. Ook is het mogelijk om de graszoden door ons te laten aanleggen in Echt of omgeving.

Graszoden kopen in Midden-Limburg

Graszoden kopen in de regio Echt, Susteren, Dieteren, Montfort, Sint-Joost, Stein of Maasbracht? Wij leveren en leggen in deze regio dagelijks grasmatten van de hoogste kwaliteit! Op onze projectenpagina zie je diverse afgeronde projecten, misschien staat jouw grasveld in Echt binnenkort ook op deze pagina. Daarnaast kun je gemakkelijk jouw prijs berekenen via het rekenformulier.

Gazon laten leggen met graszoden

Is jouw huidige gazon in Echt al oud en ziet het er niet meer fraai uit? Wellicht is het slim om jouw gazon te laten vervangen door ons. Wij kunnen het gras er met een graszodensnijder uit halen en het vervolgens afvoeren. Daarnaast frezen wij de ondergrond waardoor de grond weer luchtig en vruchtbaar wordt. Na het frezen rijden we de grond dicht waardoor er geen verzakkingen kunnen plaatsvinden. Daarna wordt de ondergrond geëgaliseerd. Hierdoor garanderen wij jou dat de grond 100% vlak ligt. Na het egaliseren, bemesten wij de grond met organische graszodenbemesting. Waarna de nieuwe graszoden optimaal kunnen aangroeien.

De puntjes op de ‘i’

Na het bemesten beginnen we de graszoden uit te rollen. We sluiten de matten strak op elkaar aan en walsen het gras na het aanleggen nog eens goed aan. Hierdoor maken alle wortels contact met de ondergrond en zal het zo snel mogelijk gaan groeien. Voor meer informatie omtrent grasmatten leggen in Echt kunt je hier contact met ons opnemen.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.

4.6/5
M. Driessen

Altijd goede zoden, altijd goede service.

4.3/5
Helmut de Wit

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen