Graszoden Echt

Graszoden kopen in Echt. Dautzenberg Graszoden is dagelijks actief met het leveren van graszoden in Echt en omgeving. Doordat wij onze graszoden met eigen vrachtwagen vervoeren kunnen wij erg nauwkeurig doorgeven hoe laat de graszoden bezorgd worden. Voor graszoden in Echt en omgeving moet u bij Dautzenberg zijn. Wij hebben al vele nieuwe grasvelden geleverd in Echt. Ook is het mogelijk om de graszoden door ons te laten aanleggen in Echt of omgeving.

Graszoden kopen in Midden-Limburg

Graszoden kopen in de regio Echt, Susteren, Dieteren, Montfort, Sint-Joost, Stein of Maasbracht? Wij leveren hier dagelijks graszoden van de hoogste kwaliteit! Doordat wij al sinds 1970 graszoden verkopen en aanleggen mogen wij ons best de graszoden specialist van het zuiden noemen. Op onze projectenpagina kunt u diverse afgeronde projecten zien die door ons gemaakt zijn, misschien staat uw grasveld in Echt binnenkort ook op deze pagina. Daarnaast kunt u gemakkelijk uw prijs berekenen via het berekenformulier.

Gazon laten leggen met graszoden

Is uw huidige gazon in Echt al oud en ziet het er niet meer fraai uit? Misschien is het slim om uw gazon te laten verwijderen door ons. Wij kunnen het gras er met een graszodensnijder uit halen en het vervolgens voor u afvoeren. Daarnaast kunnen wij de ondergrond frezen waardoor de grond weer luchtig en vruchtbaar wordt. Na het frezen rijden we de grond dicht waardoor verzakkingen worden voorkomen! De grond egaliseren wij door middel van een hark en een egaliseer rij. Hierdoor kunnen wij u ervan garanderen dat de grond 100% vlak ligt. Na het egaliseren, bemesten wij de grond met organische graszodenbemesting waardoor de nieuwe graszoden optimaal kunnen aangroeien.

De puntjes op de ‘i’

Na het bemesten beginnen we de graszoden uit te rollen. We sluiten de matten strak op elkaar aan en walsen het gras na het aanleggen nog eens goed aan. Hierdoor maken alle wortels contact met de ondergrond en zal het zo snel mogelijk gaan groeien. Voor meer informatie omtrent graszoden leggen in Echt kunt u hier contact met ons opnemen.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
21
jan
vr
24
jan
di
28
jan
vr
31
jan
di
4
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2