Over ons

In het Zuid-Limburgse Gulpen is Dautzenberg Graszoden in 1970 opgericht. Graszoden werden er toen der tijd verkocht als onderdeel van het tuincentrum. Na vele mooie jaren heeft Tindemans Graszoden in 2017 Dautzenberg Graszoden overgenomen. In 2018 is onze vestiging van Gulpen naar Voerendaal verhuisd, waar de verkoop van graszoden is voortgezet.

     

Onze kracht

Vanaf 2017 runnen Danique en Stijn samen Dautzenberg Graszoden, in combinatie met de vestiging in Nederweert; Tindemans Graszoden. Door dit samen te doen was het voor ons mogelijk om op een gezonde manier verder te groeien. Zo zorgen wij er samen voor dat alles met betrekking tot de verkoop, de aanleg en het onderhoudsadvies goed wordt geregeld. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk kan genieten van een mooi gazon.

‘ Zeggen wat je doet en doen wat je zegt ‘

Onze kracht is dat we beiden met dezelfde drive en passie ons bedrijf runnen. Stijn voor de schermen en Danique achter de schermen. Danique: wat mij een goed gevoel geeft is dat de transporten geregeld zijn en dat onze klanten juist geadviseerd zijn. Een goed advies is het halve werk, en juist dit wordt zo gewaardeerd.

Meer informatie

In de loop van der jaren hebben wij onze service zo breed mogelijk uitgebreid, waardoor wij onder andere toeleverancier zijn van vele bekende tuincentra. Daarnaast kunt u bij Dautzenberg Graszoden onder andere terecht voor het leveren of het aanleggen van graszoden. Ook kunt u gebruik maken van onze afhaalservice op een van onze afhaallocaties in Voerendaal of Nederweert. Benieuwd naar onze service en de mogelijkheden die we voor u hebben? Neem eens vrijblijvend contact op. Ook voor informatie en advies omtrent de graszoden staan wij u graag te woord!

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers

Top graszoden en leuk personeel!

5/5
Mic Smeet

Hele mooie kwaliteit graszoden. Ik zou ze eerst gaan ophalen en met een telefoontje konden ze op dezelfde dag bezorgd worden. Vriendelijke mensen, zowel telefonisch als de chauffeur.

5/5
M B

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks