Over ons

In het Zuid-Limburgse Gulpen is Dautzenberg Graszoden in 1970 opgericht. Graszoden werden er toen der tijd verkocht als onderdeel van het tuincentrum. Na vele mooie jaren heeft Tindemans Graszoden in 2017 Dautzenberg Graszoden overgenomen. In 2018 is onze vestiging van Gulpen naar Voerendaal verhuisd, waar de verkoop van graszoden is voortgezet.

     

Onze kracht

Vanaf 2017 runnen Danique en Stijn samen Dautzenberg Graszoden, in combinatie met de vestiging in Nederweert; Tindemans Graszoden. Door dit samen te doen was het voor ons mogelijk om op een gezonde manier verder te groeien. Zo zorgen wij er samen voor dat alles met betrekking tot de verkoop, de aanleg en het onderhoudsadvies goed wordt geregeld. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk kan genieten van een mooi gazon.

‘ Zeggen wat je doet en doen wat je zegt ‘

Onze kracht is dat we beiden met dezelfde drive en passie ons bedrijf runnen. Stijn voor de schermen en Danique achter de schermen. Danique: wat mij een goed gevoel geeft is dat de transporten geregeld zijn en dat onze klanten juist geadviseerd zijn. Een goed advies is het halve werk, en juist dit wordt zo gewaardeerd.

Meer informatie

In de loop van der jaren hebben wij onze service zo breed mogelijk uitgebreid, waardoor wij onder andere toeleverancier zijn van vele bekende tuincentra. Daarnaast kunt u bij Dautzenberg Graszoden onder andere terecht voor het leveren of het aanleggen van graszoden. Ook kunt u gebruik maken van onze afhaalservice op een van onze afhaallocaties in Voerendaal of Nederweert. Benieuwd naar onze service en de mogelijkheden die we voor u hebben? Neem eens vrijblijvend contact op. Ook voor informatie en advies omtrent de graszoden staan wij u graag te woord!

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Altijd goede zoden, altijd goede service.

4.3/5
Helmut de Wit

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers