Over ons

Kort bij de Duitse en Belgische grens, in het Zuid-Limburgse Gulpen, is Dautzenberg Graszoden opgericht. Hierdoor weten niet alleen de Zuid-Limburgers ons te vinden, maar ook onze buren uit België en Duitsland. In 2018 zijn we verhuisd naar het Limburgs Voerendaal, waar we de verkoop van graszoden doorzetten.

Al 50 jaar zijn wij de specialist als het gaat om graszoden. Onze graszoden staan garant voor kwaliteit, die tientallen jaren meegaan. In de loop van der jaren hebben wij onze service zo breed mogelijk uitgebreid, waardoor wij de toeleverancier zijn van vele tuincentra en de aanlegspecialist van het zuiden. Ons doel: de huidige wensen op het gebied van graszoden kunnen verwezenlijken.

Onze service

Bij Dautzenberg Graszoden kunt u onder andere terecht voor het leveren of het aanleggen van graszoden. Voor kleinere graszodenpartijen raden we u aan om gebruik te maken van onze afhaalservice. Deze kunt u vinden in het Limburgse Voerendaal en Nederweert.

Ons team bestaat uit hardwerkende medewerkers met kennis van zaken. Hierdoor kunnen wij altijd helpen met vragen over gras. Benieuwd naar onze service en de mogelijkheden die we voor u hebben? Neem eens vrijblijvend contact op. Ook voor informatie en advies omtrent de graszoden staan wij u graag te woord!

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
6
okt
wo
7
okt
do
8
okt
vr
9
okt
di
13
okt
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2