Over ons

Kort bij de Duitse en Belgische grens, in het Zuid-Limburgse Gulpen, is Dautzenberg Graszoden opgericht. Hierdoor weten niet alleen de Zuid-Limburgers ons te vinden, maar ook onze buurlanden.

Al meer dan 40 jaar zijn wij uw specialist op het gebied van graszoden. Onze graszoden staan garant voor een onkruidvrij en donkergroene grasmat die tientallen jaren meegaat. In de loop van der jaren hebben wij onze service zo breed mogelijk uitgebreid, dat ook veel tuincentra’s ons weten te vinden. Ons doel: uw wensen op het gebied van graszoden kunnen verwezenlijken.

Onze service

Bij Dautzenberg Graszoden kunt u onder andere terecht voor het leveren of het aanleggen van graszoden. Voor kleinere graszodenpartijen raden we u aan om gebruik te maken van onze afhaalservice.

Ons graszodenteam bestaat uit hardwerkende en enthousiaste medewerkers. Hierdoor kunnen wij uw opdracht altijd snel uitvoeren. Benieuwd naar onze service en kosten? Vraag een offerte aan en u ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie. Ook voor informatie en advies omtrent de graszoden staan wij u graag te woord!

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
21
jan
vr
24
jan
di
28
jan
vr
31
jan
di
4
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2