Graszoden Hoensbroek: Dautzenberg Graszoden

Woont u in de omgeving van Hoensbroek en wilt u graszoden laten leggen of leveren? Kijk dan niet verder: Dautzenberg Graszoden is dé specialist in de omgeving. Ruim 40 jaar zijn wij actief in alles wat met graszoden te maken heeft. Door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe graszoden leggen in zijn werk gaat. Wilt u meer informatie over graszoden in Hoensbroek? Wij geven u graag advies en verdere informatie.

Graszoden leg- en bezorgservice

Bij Dautzenberg Graszoden kunt u kiezen uit diverse services. Wilt u bijvoorbeeld zelf de graszoden gaan leggen, kies dan voor onze bezorgservice. Zo worden de graszoden tot aan uw deur geleverd. Op onze website staat een handig stappenplan over hoe u zelf graszoden kunt leggen. Liever de werkzaamheden uitbesteden aan een specialist? Dat kan ook! Ons team heeft al vele meters aan graszoden gelegd in Hoensbroek en omgeving. Daarbij bent u door onze legservice verzekerd van een waterpas gelegde grasmat. Tevens krijgt u bij onze legservice allerlei tips omtrent de verzorging.

Vraag online een offerte aan

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we een online offerteaanvraag formulier ontwikkeld. Hierdoor kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen, waarbij u direct de prijs te zien krijgt. Nadat u de aanvraag verstuurd hebt, laat u de rest aan ons over. Uiteraard kunt u ook telefonisch uw bestelling of aanvraag doorgeven. Wij leggen en leveren graszoden in Hoensbroek, gemeente Heerlen, maar ook in omliggende wijken en dorpen als Nuth, Wijnandsrade, Schinnen en Voerendaal.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur. Uiteraard kunt u ons ook online bereiken via onze website(contactformulier) en via ons e-mailadres. We nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
7
feb
wo
8
feb
do
9
feb
vr
10
feb
di
14
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2