Graszoden Hoensbroek

Woon jij in de omgeving van Hoensbroek en wil jij graszoden laten leggen of leveren? Kijk dan niet verder: Dautzenberg Graszoden is dé specialist in de omgeving. Ruim 40 jaar zijn wij actief in alles wat met graszoden te maken heeft. Door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe graszoden leggen in zijn werk gaat. Wil je meer informatie over graszoden in Hoensbroek? Wij geven jou graag advies en verdere informatie.

Graszoden leg- en bezorgservice

Bij Dautzenberg Graszoden kun je kiezen uit diverse services. Wil je bijvoorbeeld zelf de graszoden gaan leggen, kies dan voor onze bezorgservice. Zo worden de graszoden tot aan jouw deur geleverd. Op onze website staat een handig stappenplan over hoe je zelf graszoden kan leggen. Liever de werkzaamheden uitbesteden aan een specialist? Dat kan ook! Ons team heeft al vele meters aan graszoden gelegd in Hoensbroek en omgeving. Daarbij ben jij door onze legservice verzekerd van een waterpas gelegde grasmat. Tevens krijg je bij onze legservice allerlei tips omtrent de verzorging.

Vraag online een offerte aan

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we een online offerteaanvraag formulier ontwikkeld. Hierdoor kunt je gemakkelijk een offerte aanvragen, waarbij je direct de prijs te zien krijgt. Nadat je de aanvraag verstuurd hebt, laat je de rest aan ons over. Uiteraard kun je ook telefonisch jouw bestelling of aanvraag doorgeven. Wij leggen en leveren graszoden in Hoensbroek, gemeente Heerlen, maar ook in omliggende wijken en dorpen als Nuth, Wijnandsrade, Schinnen en Voerendaal.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur. Uiteraard kun je ons ook online bereiken via onze website(contactformulier) en via ons e-mailadres. We nemen altijd binnen één werkdag contact met je op.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert

Hele mooie graszoden voor weinig geld, zeker een aanrader om daar heen te gaan!

4.8/5
Sharon Grimminck

Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Geen addertjes onder het gras!

5/5
Fam. Janssen

Goed gras. Zonder groene vingers een gezond en stevig gazon kunnen leggen.

4/5
Erick de Viking