Graszoden Klimmen

Geregeld zijn wij te vinden in het Zuid-Limburgse Klimmen voor het leveren of aanleggen van graszoden. Hoewel Klimmen een dorp is die behoort tot de gemeente Voerendaal, hebben wij toch al vele huishoudens hier voorzien van nieuw gras in hun voor- of achtertuin. Ook in de nabijgelegen dorpen; Hulsberg, Kunrade en Ransdaal zijn wij geregeld te vinden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onze website of neem direct contact met ons op.

Graszoden laten leggen?

Wil jij een nieuw grasveld en laat je dit graag aan de professionals over? Dan is Dautzenberg Graszoden het bedrijf wat jij zoekt. Op een speciale wijze beginnen wij met de aanleg van de graszoden, maar voordat het zo ver is zijn er een aantal zaken wat we graag willen weten. Zo vinden wij het fijn om eerst persoonlijk naar jouw wensen te luisteren via mail of telefonisch. Jij vertelt over de oppervlakte en welke grond er op dit moment ligt. Heb je hier moeite mee? Dan komen wij graag langs bij jou op locatie. Voor onze prijzen graszoden in Klimmen kun je het beste ons offerteformulier invullen.

Graszoden bezorgen in Klimmen?

Heb je een paar goeie groene vingers en ga jij liever zelf aan de slag. Dan kun je zelf de graszoden komen afhalen in Voerendaal of laten bezorgen. Hierdoor hoef je zelf geen aanhanger tot beschikking te hebben en bespaar je meer kosten. Wil je ze snel geleverd hebben? Bestel jouw graszoden minimaal 24 uur van te voren. Heb je nog verdere zaken nodig als zwarte ondergrond of bemesting? Laat dit ons weten. Wij maken een specifieke prijs voor het totaalplaatje graszoden in Klimmen inclusief toebehoren.

Benieuwd naar onze afgerond projecten? Deze kun je vinden in ons online portfolio.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers

Zeer tevreden. Correcte levering en de grasmatten zijn van goede kwaliteit. Bedankt voor de goede service!

4.5/5
Ilona Douven

Goede kwaliteit graszoden…aanrader

5/5
M Jansen

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja