Graszoden Klimmen

Geregeld zijn wij te vinden in het Zuid-Limburgse Klimmen voor het leveren of aanleggen van graszoden. Hoewel Klimmen een dorp is die behoort tot de gemeente Voerendaal, hebben wij toch al vele huishoudens hier voorzien van nieuw gras in hun voor- of achtertuin. Ook in de nabijgelegen dorpen; Hulsberg, Kunrade en Ransdaal zijn wij geregeld te vinden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze website of neem direct contact met ons op.

Graszoden laten leggen?

Wilt u een nieuw grasveld en laat u dit graag aan de professionals over? Dan is Dautzenberg Graszoden het bedrijf wat u zoekt. Op een speciale wijze beginnen wij met de aanleg van de graszoden, maar voordat het zo ver is zijn er een aantal zaken wat we graag willen weten. Zo vinden wij het fijn om eerst persoonlijk naar uw wensen te luisteren via mail of telefonisch. U vertelt over de oppervlakte en welke grond er op dit moment ligt. Heeft u hier moeite mee? Dan komen wij graag langs bij u op locatie. Voor onze prijzen graszoden in Klimmen kunt u het beste ons offerteformulier invullen.

Graszoden bezorgen in Klimmen?

Heeft u een paar goeie groene vingers en gaat u liever zelf aan de slag. Dan kunt u zelf de graszoden komen afhalen in Voerendaal of laten bezorgen. Hierdoor hoeft u zelf geen aanhanger tot beschikking te hebben en bespaart u meer kosten. Wilt u ze snel geleverd hebben? Bestel uw graszoden minimaal 24 uur van te voren. Heeft u nog verdere zaken nodig als zwarte ondergrond of bemesting? Laat dit ons weten. Wij maken een specifieke prijs voor het totaalplaatje graszoden in Klimmen inclusief toebehoren.

Benieuwd naar onze afgerond projecten? Deze vindt u in ons online portfolio.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
29
nov
wo
30
nov
do
1
dec
vr
2
dec
di
6
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2