Graszoden Maasmechelen

Graszoden Maasmechelen koopt u in Limburg, Nederland. Op korte afstand van de grens bevindt zich Dautzenberg Graszoden. Met meer dan 40 jaar ervaring is Dautzenberg Graszoden Limburg hét adres voor graszoden te leveren of aan te leggen, zo ook in België. Met twee locaties in Limburg(NL) kunnen wij vijf dagen per week graszoden leveren in Maasmechelen en omgeving.

Grasmatten Maasmechelen

Wanneer u kiest voor Dautzenberg Graszoden kiest u voor de hoogste kwaliteit graszoden met een kweekproces van minstens 12 maanden. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden van het veld waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd.  Om u deze kwaliteit te garanderen dient u de graszoden minstens één dag van tevoren te bestellen. De dag erna worden ze bij u op locatie in België geleverd.

Graszoden leveren Maasmechelen

Aangezien wij transport in eigen beheer hebben leveren wij graszoden in Maasmechelen voor gunstige tarieven. Bij de levering ontvangt u een gratis onderhoudskalender zodat u het gazon groen en gezond kunt houden. Naast dat Dautzenberg Graszoden veel graszoden levert in Maasmechelen, leveren wij ook in Genk, Dilsen-Stokkem, Lanaken, Oeleinde en omstreken.

Meer informatie

Wilt u ook snel genieten van een stralend gazon in Maasmechelen? Kies dan voor de service van Dautzenberg Graszoden. Vijf dagen per week zijn onze graszoden leverbaar en dagelijks vers van het veld. Benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u andere vragen over graszoden, wij zijn zes dagen per week bereikbaar. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer of via het contactformulier op onze website.

Aan de slag met zelf graszoden leggen Maasmechelen? Lees dan hier onze handige tips en kijk hoe het in de praktijk gaat. U kunt ook bij ons terecht voor alle voedingsstoffen die het gras nodig heeft.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
7
feb
wo
8
feb
do
9
feb
vr
10
feb
di
14
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2