Graszoden Maasmechelen

Graszoden Maasmechelen koop je in Limburg, Nederland. Op korte afstand van de grens bevindt zich Dautzenberg Graszoden. Met meer dan 40 jaar ervaring is Dautzenberg Graszoden Limburg hét adres voor graszoden te leveren of aan te leggen, zo ook in België. Met twee locaties in Limburg(NL) kunnen wij vijf dagen per week grasmatten leveren in Maasmechelen en omgeving.

Grasmatten Maasmechelen

Wanneer je kiest voor Dautzenberg Graszoden, kies je voor de hoogste kwaliteit grasmatten met een kweekproces van minstens 12 maanden. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden van het veld waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd.  Om je deze kwaliteit te garanderen dien jij de graszoden minstens één dag van tevoren te bestellen. De dag erna worden ze bij jou op locatie in België geleverd.

Graszoden leveren Maasmechelen

Aangezien wij transport in eigen beheer hebben leveren wij graszoden in Maasmechelen voor gunstige tarieven. Bij de levering ontvang je een gratis onderhoudskalender zodat jij het gazon groen en gezond kunt houden. Naast dat Dautzenberg Graszoden veel grasmatten levert in Maasmechelen, leveren wij ook in Genk, Dilsen-Stokkem, Lanaken, Oeleinde en omstreken.

Meer informatie

Wil je ook snel genieten van een stralend gazon in Maasmechelen? Kies dan voor de service van Dautzenberg Graszoden. Vijf dagen per week zijn onze graszoden leverbaar en dagelijks vers van het veld. Benieuwd naar onze mogelijkheden of heb je andere vragen over graszoden, wij zijn zes dagen per week bereikbaar. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer of via het contactformulier op onze website.

Aan de slag met zelf graszoden leggen Maasmechelen? Lees dan hier onze handige tips en kijk hoe het in de praktijk gaat. Je kunt ook bij ons terecht voor alle voedingsstoffen die het gras nodig heeft.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D

Zeer tevreden. Correcte levering en de grasmatten zijn van goede kwaliteit. Bedankt voor de goede service!

4.5/5
Ilona Douven

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert