Graszoden Limburg

Ben je woonachtig in Limburg en zoek je een ervaren graszodenspecialist met tientallen jaren ervaring? Dan ben je bij Dautzenberg Graszoden aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde graszodenhoveniers werken door geheel Limburg en kunnen jou dus ook voorzien van een nieuwe grasmat. Graszoden leggen vergt namelijk tijd en precisie én dat kun je beter over laten aan de specialist. Benieuwd hoe graszoden leggen te werk gaat? Wij leggen het jou graag uit!

Een (nieuwe) grasmat in Limburg

Het hebben van een grasmat ziet er niet alleen schitterend uit, maar is ook nog eens erg praktisch. Zo kan een grasveld gebruikt worden voor spelende kinderen, huisdieren of gewoon lekker om te genieten. Én wanneer je het grasveld niet betreed is het natuurlijk gewoon een mooi groen vlak, wat jouw (voor)tuin een extra natuurlijke uitstraling geeft. Door te kiezen voor onze graszoden kun je in korte tijd genieten van zo’n groen grasveld. Nadat het gelegd is, kun je het al binnen 14 dagen betreden. Vele malen sneller dan het ouderwetse inzaaien.

Waarom Dautzenberg Graszoden Limburg kiezen?

Indien jij voor Dautzenberg Graszoden kiest, kies je voor kwaliteit uit Limburg. Al sinds 1970 zijn wij actief in graszoden, in Zuid-Limburg en omstreken. Naast grasmatten bezorgen aan particulieren, leveren aan tuincentra, hoveniers en recreatiegebieden. Bekende werkgebieden zijn o.a. Maastricht, Heerlen, Landgraaf, Eijsden, Sittard, Kerkrade en alle dorpen/steden er tussen in.  Jij kunt kiezen uit onze bezorgservice of afhaalservice. Hierbij bespaar jij de bezorgkosten en haal je de graszoden zelf op. Verder staan we jou ook te dienst als het gaat om de aanleg van graszoden in Limburg.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Hele mooie graszoden voor weinig geld, zeker een aanrader om daar heen te gaan!

4.8/5
Sharon Grimminck

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen

Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.

4.6/5
M. Driessen

Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Geen addertjes onder het gras!

5/5
Fam. Janssen