Graszoden Limburg kopen?!

Bent u woonachtig in Limburg en zoekt u een ervaren graszodenspecialist met tientallen jaren ervaring? Dan bent u bij Dautzenberg Graszoden aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde graszodenhoveniers werken door geheel Limburg en kunnen u dus ook voorzien van een nieuwe grasmat. Graszoden leggen vergt namelijk tijd en precisie én dat kunt u beter over laten aan de specialist. Benieuwd hoe graszoden leggen in Limburg te werk gaat? Wij leggen u het graag uit!

Een (nieuwe) grasmat in Limburg

Het hebben van een grasmat ziet er niet alleen schitterend uit, maar is ook nog eens erg praktisch. Zo kan een grasveld gebruikt worden voor spelende kinderen, huisdieren of gewoon lekker om te genieten. Én wanneer u het grasveld niet betreed is het natuurlijk gewoon een mooi groen vlak, wat uw (voor)tuin een extra natuurlijke uitstraling geeft. Door te kiezen voor graszoden in Limburg kunt u binnen korte tijd genieten van zo’n groen grasveld. Nadat het gelegd is, kunt u het al binnen 14 dagen betreden. Vele malen sneller dan het ouderwetse inzaaien.

Waarom kiezen voor Dautzenberg Graszoden Limburg?

Wanneer u kiest voor Dautzenberg Graszoden kiest u voor kwaliteit uit Limburg. Al sinds de jaren 70 zijn wij actief in graszoden, voornamelijk in Zuid-Limburg en omstreken. Naast de graszoden thuisbezorgen aan particulieren, leveren wij ook aan tuincentra, hoveniers en recreatiegebieden. Bekende werkgebieden zijn o.a. Maastricht, Heerlen, Landgraaf, EijsdenMargraten, Sittard, Kerkrade en alle dorpen/steden er tussen in. Door onze veelzijdige service heeft u altijd een keuze met betrekking tot de graszoden in Limburg. Zo kunt u kiezen uit onze bezorgservice, waarbij de graszoden in Limburg aan huis worden geleverd, maar ook voor onze afhaalservice. Hierbij bespaart u de bezorgkosten en haalt u de graszoden gemakkelijk bij ons afhaaladres op. Verder staan we u ook te dienst als het gaat om de aanleg van graszoden in Limburg.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
6
okt
wo
7
okt
do
8
okt
vr
9
okt
di
13
okt
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2