Graszoden Sittard

Wil je een nieuw grasveld laten leggen door een bedrijf dat gevestigd is in Limburg? Kies dan voor Dautzenberg Graszoden. Onze thuisbasis is gelegen in Nederweert en Voerendaal, waardoor we altijd snel op locatie kunnen zijn. Bovendien streven wij dagelijks naar tevreden klanten die te spreken zijn over onze service en graszoden. Wij vinden het van uiterst belang dat je binnen korte tijd kunt genieten van een egale, groene grasmat. Aangezien we al meer dan 40 jaar actief zijn in de graszodenbranche, weten we tot in detail hoe graszoden gelegd moeten worden. Onze vakmanschap ervaren? Bekijk dan onze mogelijkheden voor graszoden in Sittard.

Pure vakmanschap

Dautzenberg Graszoden is opgericht in het Zuid-Limburgse Euverem (Gulpen). Waarna het in de loop van de jaren is uitgegroeid tot één van de grootse graszodenleveranciers van Limburg. Onze vaardigheden hebben zich zo ontwikkeld dat wij te allen tijde hoog kwalitatief werk afleveren. De door ons geleverde graszoden worden dan ook met zorg gekweekt en pas na 12 maanden voor het eerste geoogst. Kortom; bij Dautzenberg Graszoden draait het om kwaliteit en jouw tevredenheid telt.

Wil je ook onze perfecte graszoden in Sittard of omgeving? Bestel de graszoden en meststoffen dan via onze website.

Graszoden leveren Sittard

Neem je liever het hef in eigen handen en beschik je over groene vingers? Dan kun je vast ook zelf de graszoden leggen. Met ons zelf graszoden leggen stappenplan geven we jou een duwtje in de goeie richting. De graszoden kun je het beste dezelfde dag geleverd krijgen, of wanneer je de mogelijkheid hebt, ze zelf afhalen in Voerendaal. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij leveren en leggen ook dagelijks graszoden in de omgeving van Sittard. Denk aan de dorpen als Susteren, Limbricht, Nieuwstadt, Bocholtz, Born en Holtum.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert

Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Geen addertjes onder het gras!

5/5
Fam. Janssen

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks