Graszoden Born

Graszoden laat u leveren of leggen door de graszodenspecialist van het zuiden: Dautzenberg Graszoden. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het leveren en leggen van graszoden door heel Limburg, Duitsland en België. Een nieuwe grasmat in Born kan veel verschil maken voor uw tuin. Kies daarom voor een ervaren grasspecialist met kennis van het vak. Heeft u graszoden nodig? Laat u dan vrijblijvend informeren door Dautzenberg Graszoden uit Voerendaal.

Hoge kwaliteit van de beste graszoden in Born

Onze graszoden begaan een langdurig kweekproces voordat ze bij u thuis geleverd wordt. Ze worden namelijk minstens 12 maanden gekweekt voordat ze geoogst worden. Bij Dautzenberg Graszoden bent u dan ook gegarandeerd van een stevige graszode van de juiste dichtheid. Graszoden in Born bestelt u niet voor niets zorgeloos en snel bij Dautzenberg Graszoden.

Diverse graszoden

Bij Dautzenberg Graszoden geven wij u graag keuze uit ons assortiment. Zo kunt u kiezen uit recreatiegras en speelgras. Daarbij hebben wij een ruime keuze uit graszoden toebehoren als meststoffen en grondstoffen. Aangezien elke tuin anders is, geven wij u graag een vrijblijvend advies omtrent graszoden. Ook wanneer u kiest voor onze graszoden legservice bent u verzekerd van een prachtige grasmat in uw (voor)tuin.

Wilt u uw graszoden laten leggen door Dautzenberg Graszoden? Kies voor onze legservice. Voor een vaste prijs voorzien we uw tuin van een strak geëgaliseerde grasmat van de beste A-kwaliteit. Het leggen van graszoden in Born is inclusief de voorbewerking en eventuele voorrijkosten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis online offerte aan voor graszoden in Born.

Wij zijn zes dagen per week bereikbaar via ons telefoonnummer, mailadres of contactformulier. Wij zijn u graag van dienst met het aanleggen of leveren van graszoden Born.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Geen addertjes onder het gras!

5/5
Fam. Janssen

Goede kwaliteit graszoden…aanrader

5/5
M Jansen

Goed geregeld en goede prijs

4.5/5
Wiel Jagers

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra