Graszoden Born

Graszoden laat je leveren of leggen door de graszodenspecialist van het zuiden: Dautzenberg Graszoden. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het leveren en leggen van graszoden door heel Limburg, Duitsland en België. Een nieuwe grasmat in Born kan veel verschil maken voor jouw tuin. Kies daarom voor een ervaren grasspecialist met kennis van het vak. Heb jij graszoden nodig? Laat je dan vrijblijvend informeren door Dautzenberg Graszoden uit Voerendaal.

Hoge kwaliteit van de beste graszoden in Born

Onze graszoden begaan een langdurig kweekproces voordat ze bij jouw thuis geleverd wordt. Ze worden namelijk minstens 12 maanden gekweekt voordat ze geoogst worden. Bij Dautzenberg Graszoden ben je dan ook gegarandeerd van een stevige graszode van de juiste dichtheid. Graszoden in Born bestel je niet voor niets zorgeloos en snel bij Dautzenberg Graszoden.

Diverse graszoden

Bij Dautzenberg Graszoden geven wij je graag keuze uit ons assortiment. Zo kun jij kiezen uit recreatiegras en speelgras. Daarbij hebben wij een ruime keuze uit graszoden toebehoren als meststoffen en grondstoffen. Aangezien elke tuin anders is, geven wij jou graag een vrijblijvend advies omtrent graszoden. Ook wanneer jij kiest voor onze graszoden legservice ben je verzekerd van een prachtige grasmat in jouw (voor)tuin.

Wilt je jouw graszoden laten leggen door Dautzenberg Graszoden? Kies voor onze legservice. Voor een vaste prijs voorzien we jouw tuin van een strak geëgaliseerde grasmat van de beste A-kwaliteit. Het leggen van graszoden in Born is inclusief de voorbewerking en eventuele voorrijkosten. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis online offerte aan voor graszoden in Born.

Wij zijn zes dagen per week bereikbaar via ons telefoonnummer, mailadres of contactformulier. Wij zijn jou graag van dienst met het aanleggen of leveren van graszoden Born.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D