Recreatiegraszoden

Al vanaf €2.29 incl. BTW p/m²

Steeds vaker wordt bij het opknappen van een camping of het aanleggen van een natuurpark gebruik gemaakt van recreatiegraszoden. Dit omdat het openbaar groen steeds meer wordt gewaardeerd én omdat het een meer aantrekkelijke uitstraling geeft. Speciaal voor deze doeleinden hebben wij een b-kwaliteit grassoort in ons assortiment. Deze soort graszoden zijn erg geschikt voor recreatiegebieden, campings en stadsparken. Daarbij heeft recreatiegraszoden een gunstige prijs wat vooral extra voordelen met zich teerweg brengt bij grote partijen.

Campinggras van goede kwaliteit

Bij Dautzenberg Graszoden bent u altijd verzekerd van goede kwaliteit graszoden die dagelijks vers van het veld worden gesneden. Hoewel onze campinggraszoden ook wel worden aangeduid als b-kwaliteit graszoden, wil dit niet zeggen dat ze van slechte kwaliteit zijn. Het verschil tussen ons speel- en schaduwgras met b-keuze graszoden zit hem in uitstraling. Campinggras wordt namelijk aan de randen van de velden geoogst. Dit betekent dat het een iets minder mooie sierwaarde heeft, dan onze A-keuze graszoden. Er kan soms wat straatgras (wildgras) tussen het andere gras zitten.

Gras voor een betaalbare prijs

Bij grotere projecten of terreinen is graszoden vaak een hele investering. Vooral wanneer er wordt gekozen voor een duurdere grassoort lopen de kosten hoog op. Wilt u toch uw locatie of camping aankleden met graszoden in plaats van inzaaien? Kies dan voor recreatiegraszoden. Net als al onze andere graszoden, begaan ook deze zoden een kweekproces van minimaal 12 maanden. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen een stootje, stevig van structuur zijn en een mooie dichtheid hebben, ideaal dus voor (grote) recreatiegebieden.

Recreatiegras is vooral bij grotere partijen een aanrader. U geniet evengoed van een sterke grassoort, maar wel voor een aantrekkelijke prijs. Bent u toch benieuwd naar onze andere grassoort? Kijk dan naar ons speelgras of neem contact met ons op.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
27
okt
wo
28
okt
do
29
okt
vr
30
okt
di
3
nov
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2