Recreatiegras

Al vanaf €2.99 incl. BTW p/m²

Steeds vaker wordt bij het opknappen van een camping of het aanleggen van een natuurpark gebruik gemaakt van recreatiegraszoden. Dit omdat het openbaar groen steeds meer wordt gewaardeerd én omdat het een aantrekkelijke uitstraling geeft. Speciaal voor deze doeleinden hebben wij een B-kwaliteit grassoort in ons assortiment. Deze soort graszoden zijn erg geschikt voor recreatiegebieden, campings en stadsparken. Daarbij heeft recreatiegras een gunstige prijs wat vooral extra voordelen met zich meebrengt bij grote partijen.

Goedkope graszoden van goede kwaliteit

Bij Dautzenberg Graszoden bent u altijd verzekerd van goede kwaliteit graszoden die dagelijks vers van het veld zijn gesneden. Hoewel onze campinggraszoden ook wel zijn aangeduid als B-kwaliteit graszoden, wil dit niet zeggen dat ze van slechte kwaliteit zijn. Campinggras is namelijk aan de randen van de velden geoogst. Dit betekent dat het een iets minder mooie sierwaarde heeft, dan onze A-keuze graszoden. Er kan soms wat straatgras (wildgras) tussen het andere gras zitten.

     

Recreatiegraszoden voor een betaalbare prijs

Bij grotere projecten of terreinen zijn graszoden vaak een hele investering. Vooral wanneer u kiest voor een duurdere grassoort lopen de kosten hoog op. Wilt u toch uw locatie of camping aankleden met graszoden in plaats van inzaaien? Kies dan voor recreatiegraszoden. Net als onze speelgraszoden, begaan ook deze zoden een kweekproces van minimaal 12 maanden. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen een stootje, stevig van structuur zijn en een mooie dichtheid hebben, ideaal dus voor (grote) recreatiegebieden.

Recreatiegras is vooral bij grotere partijen een aanrader. U geniet evengoed van een sterke grassoort, maar wel voor een aantrekkelijke prijs. Bent u toch benieuwd naar onze andere grassoort? Kijk dan naar ons speelgras of neem contact met ons op.

Graszaden recreatiegraszoden

De recreatiegraszoden zijn samengesteld met de volgende graszaden; Engels raaigras, Veldbeemdgras en Roodzwenkgras. Door de samenstelling van deze 3 soorten graszaden en het minimaal kweekproces van 12 maanden is het een sterke grasmat, wat tegen een stootje kan.

Graszoden goedkoop kopen?

Voor hoeveelheden boven de 100m2 kunt u overwegen om te kiezen voor recreatiegraszoden. Een groot project of evenement? Bestellen van graszoden kan gemakkelijk via onze website, telefonisch of per e-mail. Onze graszoden worden dagelijks vers van het land gesneden. Bij Dautzenberg graszoden kunt u ervoor kiezen om de graszoden bij u thuis te laten bezorgen of u kunt de graszoden zelf afhalen in Voerendaal, Susteren, Sint-Geertruid of Nederweert.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Hele mooie graszoden voor weinig geld, zeker een aanrader om daar heen te gaan!

4.8/5
Sharon Grimminck

Hele mooie kwaliteit graszoden. Ik zou ze eerst gaan ophalen en met een telefoontje konden ze op dezelfde dag bezorgd worden. Vriendelijke mensen, zowel telefonisch als de chauffeur.

5/5
M B

Zeer tevreden. Correcte levering en de grasmatten zijn van goede kwaliteit. Bedankt voor de goede service!

4.5/5
Ilona Douven

Goede kwaliteit graszoden…aanrader

5/5
M Jansen