Graszoden Eijsden

Dautzenberg Graszoden is gevestigd in het Limburgse Voerendaal, waardoor we altijd in korte tijd ons in Eijsden kunnen bevinden. Geregeld leveren wij grasmatten in Eijsden en omstreken. Veel nieuwbouwwoningen hier in de omgeving zijn voorzien van het gras van Dautzenberg Graszoden. Doordat wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring, weten wij precies wat wel en niet mogelijk is omtrent graszoden. De ene grond is namelijk anders dan de andere en het ene oppervlakte is rechter dan de ander. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden omtrent graszoden in Eijsden.

Diversiteit van de beste kwaliteit

Wanneer u heeft besloten om graszoden te leggen, gaat u vast en zeker op zoek naar een specialist op het gebied van gras. Bij Dautzenberg bent u verzekerd van jarenlange ervaring en de beste kwaliteit. U vindt bij ons dan ook meer dan alleen gras. Extra toebehoren die Dautzenberg Graszoden dan ook in het assortiment hebben zijn:

Daarbij zijn er diverse mogelijkheden omtrent het gras. Zo kunt u kiezen voor een goedkopere soort, het recreatiegras of voor het ijzersterke speelgras. Wilt u graszoden laten leveren in Eijsden, neem dan contact met ons op.

Graszoden Eijsden, waarom kiezen voor de graszoden bezorgservice?

We krijgen vaak de vraag of het moeilijk is om graszoden te leggen. Dit is helemaal afhankelijk van de tuinsituatie. U kunt natuurlijk in ons stappenplan, zelf graszoden leggen, alles doorlezen en zo beslissen of u het zelf gaat doen. Wanneer u kiest voor de graszoden bezorgservice bent u wel verzekerd van dagverse graszoden tegen een betaalbare prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden voor graszoden in Eijsden? Neem dan contact met ons op of bestel u graszoden direct online.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra

Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.

4.6/5
M. Driessen

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen

Goed geregeld en goede prijs

4.5/5
Wiel Jagers