Graszoden Voerendaal

Voerendaal, Zuid-Limburg, is de thuisbasis van  Dautzenberg Graszoden Voerendaal. Aangezien we hier gehuisvest zijn, bevinden wij ons altijd op korte afstand van dorpen en steden van Limburg. Recentelijk hebben wij schitterende graszoden projecten opgeleverd in Voerendaal en omstreken. Een nieuw grasveld in Voerendaal is dan waarschijnlijk ook gelegd door Dautzenberg Graszoden. Zoek je een gespecialiseerd en servicegericht graszodenbedrijf? Kies dan voor Dautzenberg Graszoden Voerendaal.

Topkwaliteit graszoden uit Voerendaal

Met eigen transport bezorgen wij onze grasmatten naar Voerendaal. Dit gebeurt elke ochtend, zodat de zoden altijd dagvers zijn. Vanuit Voerendaal worden de grasmatten door heel Limburg, België en Duitsland bezorgd. Indien je niet voor de bezorgservice kiest of je hebt een klein aantal graszoden nodig, kun je deze bij ons afhalen. Let op: de graszoden zijn op bestelling, dus bellen van tevoren is noodzakelijk.

Tevens vinden wij het belangrijk dat de graszoden altijd van ultra goede kwaliteit zijn. Dit betekent een perfecte dichtheid van het gras en een diepgroene kleur. Bij Dautzenberg Graszoden ben je te allen tijde verzekerd van de beste klasse gras. Zo heb je keuze uit recreatiegras en speelgras.

Graszoden laten leggen of kopen?

Bij ons heb je de keuze om zelf graszoden te leggen of om ze te laten leggen. Kies je voor de eerste mogelijkheid, zelf graszoden leggen, dan kunnen wij de graszoden bij jou aan huis bezorgen. Door middel van onze vrachtwagen en elektrische palletwagen leveren wij voor de deur. Indien je de graszoden laat leggen, dan kies je voor het totaalplaatje. Dit betekent eventueel de oude graszoden verwijderen en afvoeren, de ondergrond bewerken en het aanleggen, plus bemesten van de graszoden.

Voor onze diensten en mogelijkheden kun je het beste contact met ons opnemen via ons contactformulier, mailadres of telefoonnummer.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen