Graszoden Voerendaal

Voerendaal, Zuid-Limburg, is de thuisbasis van  Dautzenberg Graszoden Voerendaal. Aangezien we hier gehuisvest zijn, bevinden wij ons altijd op korte afstand van dorpen en steden van Limburg. Recentelijk hebben wij schitterende graszoden projecten opgeleverd in Voerendaal en omstreken. Een nieuw grasveld in Voerendaal is dan waarschijnlijk ook gelegd door Dautzenberg Graszoden. Zoekt u een gespecialiseerd en servicegericht graszodenbedrijf? Kies dan voor Dautzenberg Graszoden Voerendaal.

Topkwaliteit graszoden uit Voerendaal

Met eigen transport bezorgen wij onze grasmatten naar Voerendaal. Dit gebeurt elke ochtend, zodat de zoden altijd dagvers zijn. Vanuit Voerendaal worden de grasmatten door heel Limburg, België en Duitsland bezorgd. Indien u niet voor de bezorgservice kiest of u heeft een klein aantal graszoden nodig, kunt u deze bij ons afhalen. Let op: de graszoden zijn op bestelling, dus bellen van tevoren is noodzakelijk.

Tevens vinden wij het belangrijk dat de graszoden altijd van ultra goede kwaliteit zijn. Dit betekent een perfecte dichtheid van het gras en een diepgroene kleur. Bij Dautzenberg Graszoden bent u te allen tijde verzekerd van de beste klasse gras. Zo heeft u keuze uit recreatiegras en speelgras.

Graszoden laten leggen of kopen?

Bij ons heeft u de keuze om zelf graszoden te leggen of om ze te laten leggen. Kiest u voor de eerste mogelijkheid, zelf graszoden leggen, dan kunnen wij de graszoden bij u aan huis bezorgen. Door middel van onze vrachtwagen en elektrische palletwagen leveren wij voor de deur. Indien u de graszoden laat leggen, dan kiest u voor het totaalplaatje. Dit betekent eventueel de oude graszoden verwijderen en afvoeren, de ondergrond bewerken en het aanleggen, plus bemesten van de graszoden.

Voor onze diensten en mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen via ons contactformulier, mailadres of telefoonnummer.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Goed geregeld en goede prijs

4.5/5
Wiel Jagers

Altijd goede zoden, altijd goede service.

4.3/5
Helmut de Wit

Hele mooie graszoden voor weinig geld, zeker een aanrader om daar heen te gaan!

4.8/5
Sharon Grimminck

Top graszoden en leuk personeel!

5/5
Mic Smeet