Graszoden Voerendaal: Dautzenberg Graszoden

Voerendaal, Zuid-Limburg, is de thuisbasis van  Dautzenberg Graszoden Voerendaal. Aangezien we hier gehuisvest zijn, bevinden wij ons altijd op korte afstand van dorpen en steden in het zuiden van Limburg. Recentelijk hebben wij schitterende graszodenprojecten opgeleverd in Voerendaal en omstreken. Een nieuw grasveld in Voerendaal is dan waarschijnlijk ook gelegd door Dautzenberg Graszoden. Zoekt u een gespecialiseerd en servicegericht graszodenbedrijf? Kies dan voor Dautzenberg Graszoden Voerendaal.

Topkwaliteit graszoden uit Voerendaal

Onze graszoden worden vanuit de velden met eigen transport naar Voerendaal gebracht. Dit gebeurt elke ochtend, zodat de zoden altijd dagvers zijn. Vanuit Voerendaal worden de graszoden door heel Limburg, België en Duitsland bezorgd. Indien u niet voor de bezorgservice kiest of u heeft een klein aantal graszoden in Voerendaal nodig, dan kunt u deze bij ons afhalen. Let op: de graszoden zijn op bestelling, dus bellen van tevoren is raadzaam.

Tevens vinden wij het belangrijk dat de graszoden altijd van ultra goede kwaliteit zijn. Dit betekent een perfecte dichtheid van het gras, vrij van onkruid en een diepgroene kleur. Bij Dautzenberg Graszoden bent u te allen tijde verzekerd van de beste klasse graszoden. Zo heeft u keuze uit recreatiegras, speelgras en schaduwgras.

Graszoden laten leggen of kopen Voerendaal?

Bij ons heeft u de keuze om zelf graszoden te leggen of om ze te laten leggen. Kiest u voor de eerste mogelijkheid, zelf graszoden leggen in Voerendaal, dan kunnen wij de graszoden bij u aan huis bezorgen. Door middel van onze vrachtwagen en elektrische palletwagen worden ze voor de deur geleverd. Indien u de graszoden laat leggen, dan kiest u voor het totaalplaatje. Dit betekent eventueel de oude graszoden verwijderen en afvoeren, de ondergrond bewerken en het aanleggen, plus bemesten van de graszoden.

Voor onze diensten en mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen via ons contactformulier, mailadres of telefoonnummer.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
6
okt
wo
7
okt
do
8
okt
vr
9
okt
di
13
okt
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2