Speelgras

€2.99 incl. BTW p/m²

Op zoek naar een grassoort wat goed tegen een stootje kan? Kies dan voor premium speelgras. Dit gras is uiterst geschikt voor een potje thuisvoetbal, spelende kinderen of huisdieren. Door een perfecte samenstelling van drie soorten graszaden, Engels raaigras, rood zwenkgras en veldbeemdgras, herstelt premium speelgras zich gemakkelijk na intensief gebruik. Naast dat dit een ijzersterk grassoort is, heeft het ook een hoge sierwaarde. Hierdoor kunt u genieten van een sterk gazon wat er ook nog eens prachtig uitziet.

Het meest verkochte gras in Nederland!

In Nederland is een stuk gras bijna onmisbaar. We staan ook niet voor niets bekend als het grasland. Van alle grassoorten die we kennen, is premium speelgras de meest geziene. Behalve het stevige aspect van dit grassoort, is premium speelgras ook mooi uitziend. Wanneer u op zoek bent naar een A-kwaliteit grassoort in uw eigen tuin, dan is premium speelgras dé oplossing. Heeft u speciale wensen op het gebied van graszoden? Dan kunnen wij u daarmee van dienst zijn. Onze service is vrij uiteenlopend. Bij ons kunt u namelijk terecht voor het afhalen en/of leveren van graszoden, maar ook voor de graszoden aanleg, dus voor het totaalplaatje bent u bij ons aan het juiste adres. Van tevoren komen wij graag bij u op locatie kijken. Zo kunnen we de werkzaamheden persoonlijk met u bespreken en een prijsopgave overhandigen.

Waarom kiezen voor premium speelgras?

Het premium speelgazon is zo gekweekt dat het een extra sterk grassoort is. 12 maanden zijn onze graszoden gekweekt, hierdoor zitten er geen plastic netten in onze graszoden. De samenstelling van de graszaden is als volgt; 50% roodzwenkgras, 30% veldbeemdgras en 20% Engels raaigras. Deze grassoorten samen vormen een dichte, sterke, groene grasmat. Waardoor het uitermate geschikt is voor intensief gebruik. Het kan goed tegen schaduw en vraagt minder onderhoud dan andere grassoorten.

Hoe verzorg je premium speelgazon?

De verzorging van het gazon is erg belangrijk. Het gazon dient voldoende bevochtigd te worden en de maaihoogte is hierbij ook van groot belang. Maar ook de bemesting is erg cruciaal, om de goede kwaliteit van graszoden te waarborgen dient u uw gazon tijdig te bemesten. Wij raden aan dit met een organische meststof te doen. Door middel van onze onderhoudskalender bent u op de hoogte van het grasonderhoud voor het hele jaar!

Premium speelgras kopen?

Bij Dautzenberg Graszoden begrijpen we hoe essentieel een stevige en mooie grasmat is. Gras is net datgene wat een tuin compleet maakt! Wilt u premium speelgras bestellen? Dan is het verstandig om vooraf het aantal vierkantenmeters op te meten. Houdt rekening met 5% extra voor eventueel snijverlies. Daarnaast kunt u kiezen tussen onze afhaal, bezorg- of legservice. Wekelijks bezorgen wij graszoden in Zuid-Limburg, België en Duitsland.

Wilt u liever het premium speelgras laten leggen door een ervaren graszodenspecialist? Vraag dan een offerte aan. Dit kan via onze website, ons mailadres of het telefoonnummer.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
7
feb
wo
8
feb
do
9
feb
vr
10
feb
di
14
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2