Speelgras

Al vanaf €2.49 incl. BTW p/m²

Op zoek naar een grassoort wat wel tegen een stootje kan? Kies dan voor speelgras. Dit gras is uiterst geschikt tegen een potje thuisvoetbal, spelende kinderen of huisdieren. Door een perfecte samenstelling van drie soorten graszaden, Engels  raaigras, roodzwenk en veldbeemd, herstelt speelgras zich gemakkelijk na intensief gebruik. Naast dat dit speelgras ijzersterk is, heeft het ook een hoge sierwaarde. Hierdoor kunt u genieten van een sterk gazon wat er ook nog eens prachtig uitziet.

Het meest verkochte gras in Nederland!

In Nederland is een stuk gras bijna onmisbaar. We staan ook niet voor niets bekend als het grasland. Van alle grassoorten die we kennen, is speelgras de meest geziene. Behalve het stevige aspect van dit grassoort, is speelgras ook gewoon mooi. Wanneer u dus zoekt naar een A-kwaliteit grassoort in uw eigen tuin, dan is speelgras dé oplossing. Heeft u speciale wensen op het gebied van graszoden? Dan kunnen wij u van dienst zijn. Onze service is vrij uiteenlopend. Bij ons kunt u namelijk terecht voor het afhalen en/of leveren van graszoden, maar ook voor de graszoden aanleg, dus voor het totaalplaatje bent u bij ons aan het juiste adres. Van tevoren komen wij graag bij u op locatie kijken. Zo kunnen we de werkzaamheden persoonlijk met u bespreken en een prijsopgave overhandigen.

Speelgras kopen?

Bij Dautzenberg Graszoden begrijpen we hoe essentieel een stevige en mooie grasmat is. Gras is net datgene wat een tuin compleet maakt en het gevoel van buiten bij uw thuis haalt. Wilt u speelgras bestellen? Dan is het verstandig om van tevoren het aantal vierkantenmeters op te meten. Houdt rekening met 5% extra voor eventueel snijverlies. Daarnaast kunt u een kiezen tussen onze afhaal- en bezorgservice. Wekelijks bezorgen wij graszoden in Zuid-Limburg, België en Duitsland.

Wilt u liever het speelgras laten leggen door een ervaren graszodenspecialist? Vraag dan een offerte aan. Dit kan via onze website, ons mailadres of het telefoonnummer.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
27
okt
wo
28
okt
do
29
okt
vr
30
okt
di
3
nov
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2