Graszoden Margraten?

In de omgeving van Margraten bevinden wij ons vaak voor het leggen van graszoden. Aangezien onze vestiging in Voerendaal ligt, kunnen wij binnen korte tijd in Margraten zijn. Wij komen vrijblijvend op locatie kijken. Daarbij weten wij exact hoe het proces van graszoden leggen in zijn werk gaat en zien wij precies hoe we bij u aan de slag kunnen gaan. Het resultaat: een schitterend groen ‘biljartlaken’ in uw tuin. Wilt u graszoden laten leggen in Margraten of omgeving? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Vakmanschap door Dautzenberg

Dautzenberg Graszoden heeft al vele graszoden bezorgd en aangelegd door geheel Limburg. Al onze graszoden begaan een kweekproces van minstens 12 maanden, zonder netten. Hierdoor bent u verzekerd van een dichte grasmat van de hoogste kwaliteit. Het is tevens vrij logisch dat graszoden een natuurproduct zijn, wat betekent dat precisie cruciaal is. Daarom helpen wij u graag met het proces van zelf graszoden leggen.

Grote klantenkring

Naast dat Dautzenberg Graszoden veel graszoden legt in tuinen bij Margraten en omstreken, wordt ons gras ook voor andere doeleinden gebruikt. Zo liggen de graszoden van Dautzenberg op de bekende Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Net zoals onze andere graszoden, zijn ook deze van uiterst topkwaliteit. Overweegt u graszoden te bestellen bij Dautzenberg Graszoden? Dan is speelgras de meest populaire soort voor in de tuin.

Meer informatie graszoden Margraten

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord over het aanleggen en leveren van graszoden in Margraten, Eijsden, Gronsveld, Cadier en Keer en Eckelrade. Tevens geven wij u graag de beste tips en krijgt u een onderhoudskalender voor het gras.

U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer of via het contactformulier op onze website.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
7
feb
wo
8
feb
do
9
feb
vr
10
feb
di
14
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2