Graszoden Margraten

In de omgeving van Margraten bevinden wij ons vaak voor het leggen van graszoden. Aangezien onze vestiging in Voerendaal ligt, kunnen wij binnen korte tijd in Margraten zijn. Wij komen vrijblijvend op locatie kijken. Daarbij weten wij exact hoe het proces van graszoden leggen in zijn werk gaat en zien wij precies hoe we bij jou aan de slag kunnen gaan. Het resultaat: een schitterend groen ‘biljartlaken’ in jouw tuin. Wil he grasmatten laten leggen in Margraten of omgeving? Dan informeren wij jou graag over de mogelijkheden.

Vakmanschap door Dautzenberg

Dautzenberg Graszoden heeft al vele graszoden bezorgd en aangelegd door geheel Limburg. Al onze graszoden begaan een kweekproces van minstens 12 maanden, zonder netten. Hierdoor ben je verzekerd van een dichte grasmat van de hoogste kwaliteit. Het is tevens vrij logisch dat gras een natuurproduct zijn, wat betekent dat precisie cruciaal is. Daarom helpen wij je graag met het proces van zelf graszoden leggen.

Grote klantenkring

Naast dat Dautzenberg Graszoden veel grasmatten legt in tuinen bij Margraten en omstreken, wordt ons gras ook voor andere doeleinden gebruikt. Zo liggen de graszoden van Dautzenberg op de bekende Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Net zoals onze andere graszoden, zijn ook deze van uiterst topkwaliteit. Overweeg je graszoden te bestellen bij Dautzenberg Graszoden? Dan is speelgras de meest populaire soort voor in de tuin.

Meer informatie graszoden Margraten

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord over het aanleggen en leveren van graszoden in Margraten, Eijsden, Gronsveld, Cadier en Keer en Eckelrade. Tevens geven wij jou graag de beste tips en krijg je een onderhoudskalender voor het gras.

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer of via het contactformulier op onze website.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Goede kwaliteit graszoden…aanrader

5/5
M Jansen

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja

Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Geen addertjes onder het gras!

5/5
Fam. Janssen

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D