Graszoden Cadier en Keer

Gras is een belangrijk onderdeel van uw tuin en dit geldt ook voor graszoden in Cadier en Keer. Het zorgt immers voor een groen oppervlakte en straalt een bepaalde rust uit. Daarom vinden wij, en u vast ook, dat gras er gezond en groen uit moet zien. Zo dient gras goed onderhouden te worden, dit kan met behulp van onze onderhoudskalender en onze meststoffen. Wilt u nieuwe grasmatten in Cadier en Keer laten bezorgen of leggen? Vraag naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Houd uw gras groen en gezond

Gras is en blijft een natuurproduct en vergt daarom extra onderhoud. Het begint natuurlijk bij de beginfase. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te kijken op welke grond uw graszoden in Cadier en Keer worden aangelegd. Cadier en Keer heeft namelijk veel lössgrond. Deze grond is moeilijker bewerkbaar waardoor het lastig kan zijn om deze goed klaar te leggen. We raden daarom aan om de grond te verrijken met een bemeste zwarte teelaarde. Dit stimuleert de groei van graszoden en biedt vele voordelen op lange termijn.

Graszoden leveren Cadier en Keer

Onze graszoden begaan minstens een kweekproces van 12 maanden, zonder netten. Het kweekproces is onwijs belangrijk voor Dautzenberg Graszoden, dit is namelijk het proces waar de graszoden zich ontwikkelen naar een goede kwaliteit. Benieuwd naar de kosten van graszoden in Cadier en Keer, zowel het leveren als het leggen? Vraag het bij ons aan!

Online offerte aanvragen

Voor een directe prijs kunt u het beste ons eenvoudige offerteformulier op onze website invullen. Daarnaast is contact opnemen ook mogelijk via het contactformulier, e-mail en ons telefoonnummer. Vul online het offerteformulier in met graszoden in Cadier en Keer en wij nemen contact met u op.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers

Hele mooie kwaliteit graszoden. Ik zou ze eerst gaan ophalen en met een telefoontje konden ze op dezelfde dag bezorgd worden. Vriendelijke mensen, zowel telefonisch als de chauffeur.

5/5
M B