Graszoden laten leggen

Door graszoden te laten leggen bij u in de tuin of op locatie, kunt u snel en optimaal genieten van een groene grasmat. Wanneer u kiest voor graszoden hoeft u geen maanden te wachten op een zichtbaar resultaat. Daarbij heeft uw tuin binnen een mum van tijd een andere uitstraling met graszoden.

Wilt u uw oude gazon laten vervangen door een compleet nieuwe grasmat? Kies dan voor een graszodenspecialist. Wij zijn namelijk op de hoogte van alle werkzaamheden die komen kijken bij een (nieuwe) grasmat.

Voordelen van graszoden laten legen

Als u handig bent kunt u overwegen om u graszoden zelf te laten leggen. Toch biedt het vele voordelen wanneer u dit laat uitbesteden. Het zou namelijk zonde zijn als de grasmat er niet helemaal egaal in ligt of wanneer de ondergrond niet de juiste zorg heeft gehad. Uiteindelijk kunt u veel meer tijd en geld kwijt zijn.

Onze legservice is in eerste instantie een duurdere investering dan wanneer u zelf de handen uit de mouwen steekt. Voordelen van onze graszoden legservice is vooral de extra zekerheid. Onze werknemers hebben immers verstand van zaken, waardoor u onbezorgd kunt genieten van uw grasmat. Daarbij is de succesfactor van een gezond gazon, de ondergrond. Deze moet namelijk van tevoren goed behandeld worden en eventueel bewerkt worden met een bemeste teelaarde.

Uw (nieuwe) graszoden laten leggen?

Bij Dautzenberg Graszoden kunt u terecht voor het aanleggen van een nieuw gazon. Wij leveren de graszoden bij u aan huis, bewerken de grond en rollen de graszoden erop uit. Uiteraard snijden we bij waar nodig is. Om u al een beeld te geven van de totale kosten, hebben wij als hulpmiddel een online rekenmodule. Met deze rekenmodule kunt u ruwweg de kosten berekenen. Let wel op; dit is een richtprijs, voor de exacte prijsopgave kunt u het beste contact met ons opnemen. Bij grote projecten komen wij altijd op voorhand kijken.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
21
jan
vr
24
jan
di
28
jan
vr
31
jan
di
4
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2