Graszoden laten leggen

Graszoden laten leggen bij u in de tuin of op locatie? Wanneer u kiest voor graszoden hoeft u geen maanden te wachten op een zichtbaar resultaat. Daarbij heeft uw tuin binnen een mum van tijd een andere uitstraling met graszoden. Wilt u uw oude gazon laten vervangen door een nieuwe grasmat? Kies dan voor onze legservice door onze graszodenspecialisten. Wij nemen dit proces van A tot Z uit handen, met als eindresultaat een gezonde, groene grasmat.

Voordelen van graszoden laten legen

Wilt u een gazon laten aanleggen? Dan voeren wij dit graag uit. Wij realiseren nieuwe gazons van begin tot eind. Zo verzorgen we ook het grondwerk, dat immers de basis is voor een gezonde grasmat. Daarbij kunnen wij direct uw wensen uitvoeren, omdat we beschikken over de juiste machines en materialen die nodig zijn bij het aanleggen van zo’n nieuw gazon. Onze werknemers zijn kenners en helpen u tevens bij de nazorg van uw (nieuwe) gazon. Zo kunt u onbezorgd genieten van een nieuwe grasmat.

Uw (nieuwe) graszoden laten leggen?

Wij leveren de graszoden bij u aan huis, bewerken de ondergrond machinaal en verwerken de graszoden. Wilt u graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van nieuwe graszoden? Dat kan! Vul hieronder ons rekenformulier in en vraag online een offerte aan. Om u sneller van dienst te zijn, zou u ook direct een aantal foto’s naar ons toe kunnen mailen. Aan de hand hiervan kunnen wij een offerte toesturen. Bij grote projecten komen wij altijd vooraf op locatie kijken.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
27
okt
wo
28
okt
do
29
okt
vr
30
okt
di
3
nov
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2