Graszoden laten leggen

Geen zin om zelf aan de slag te gaan met het leggen van graszoden? Kies dan voor onze legservice. Door graszoden te laten leggen bij jou in de tuin of op locatie, kun je snel en optimaal genieten van een groene grasmat. Het voordeel van graszoden is dat je geen maanden hoeft te wachten op een zichtbaar resultaat. Bij de legservice van Dautzenberg, nemen wij dit proces van A tot Z uit handen.

Wilt je jouw oude gazon laten vervangen door een compleet nieuwe grasmat? Kies dan voor onze graszodenspecialisten. Wij hebben al vele jaren ervaring en beschikken over de juiste machines en materiaal die nodig zijn bij het aanleggen van een (nieuwe) grasmat. Benieuwd naar ons portfolio? Zie hier onze reeds afgeronde projecten.

     

Hoe gaan wij te werk?

Via onze website, telefonisch of per mail kun je een aanvraag voor de legservice graszoden doen. Voordat wij een offerte uitbrengen, ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie. Mocht het gaan om een lastig perceel of groot oppervlakte, dan komen wij vrijblijvend op locatie de offerte uitbrengen.

Indien jij voor onze legservice kiest, kies voor het totaalpakket. Als er een oud gazon is, wordt deze eerst verwijderd en afgevoerd. Hierna bemesten en frezen wij de ondergrond. Zo wordt de aarde luchtig en worden voedingstoffen in de grond gefreesd. Nadat we klaar zijn met frezen, verdichten we de ondergrond met een zware wals. Dit voorkomt verzakkingen. Nu is het tijd om de grond op de juiste hoogte te egaliseren. Wij egaliseren de ondergrond op een hoogte dat het aansluit op het straatwerk. Wil je het gazon liever hoger of lager leggen? Geen probleem. Wij houden rekening met jouw wensen. Nu is het tijd om de graszoden aan te leggen. Aansluitend vindt het bijsnijden en afwerken plaats. Hierna zal alles mooi schoon achtergelaten worden en kun jij genieten van jouw nieuw aangelegd gazon.

Voordelen van graszoden laten leggen

Als je groene vingers hebt of graag zelf aan de slag wilt, kun je overwegen om u graszoden zelf te leggen. Toch biedt het veel voordelen wanneer je de werkzaamheden laat uitbesteden. Het zou namelijk zonde zijn als de grasmat er niet egaal bij ligt of wanneer de ondergrond niet de juiste zorg heeft gehad. Een goede ondergrond is namelijk het ingrediënt van een stralend gazon. Deze moet namelijk vooraf goed behandeld worden en eventueel worden bewerkt met een bemeste tuinaarde.

Het onderhoud na de legservice

Nadat de graszodenspecialisten het gazon hebben klaargemaakt, zullen ze alles vertellen over het onderhoud hiervan. Want wat nu te doen? Erg belangrijk is het bewateren, bemesten en het maaien van het gazon. Jij ontvangt ook het jaarlijks onderhoudsschema, hierin zullen wij je ook uitgebreid informeren over hoe jijzelf te werk kunt gaan met alle onderhoudswerkzaamheden. Mocht je toch iets vreemds opmerken, bijvoorbeeld een grasziekte of grasplaag in het gazon. Laat het ons weten, wij staan jou graag te woord.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers

Hele mooie kwaliteit graszoden. Ik zou ze eerst gaan ophalen en met een telefoontje konden ze op dezelfde dag bezorgd worden. Vriendelijke mensen, zowel telefonisch als de chauffeur.

5/5
M B

Vriendelijke man en goeie grasmatten!

4/5
Chris van der Molen

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen