Graszoden laten leggen

Geen zelf om zelf aan de slag te gaan met het leggen van graszoden? Kies dan voor onze legservice. Door graszoden te laten leggen bij u in de tuin of op locatie, kunt u snel en optimaal genieten van een groene grasmat. Het voordeel van graszoden is dat u geen maanden hoeft te wachten op een zichtbaar resultaat. Bij de legservice van Dautzenberg, nemen wij dit proces van A tot Z uit handen.

Wilt u uw oude gazon laten vervangen door een compleet nieuwe grasmat? Kies dan voor onze graszodenspecialisten. Wij hebben al vele jaren ervaring en beschikken over de juiste machines en materiaal die nodig zijn bij het aanleggen van een (nieuwe) grasmat. Benieuwd naar ons portfolio? Zie hier onze reeds afgeronde projecten.

Hoe gaan wij te werk?

Via onze website, telefonisch of per mail kunt u een aanvraag voor de legservice graszoden doen. Voordat wij een offerte uitbrengen, ontvangen wij graag foto’s van de huidige situatie. Mocht het gaan om een lastig perceel of groot oppervlakte, dan komen wij vrijblijvend op locatie de offerte uitbrengen.

Indien u voor onze legservice kiest u voor het totaalpakket. Als er een oud gazon is, wordt deze eerst verwijderd en afgevoerd. Hierna bemesten en frezen wij de ondergrond. Zo wordt de aarde luchtig en worden voedingstoffen in de grond gefreesd. Nadat we klaar zijn met frezen, verdichten we de ondergrond met een zware wals. Dit voorkomt verzakkingen. Nu is het tijd om de grond op de juiste hoogte te egaliseren. Wij egaliseren de ondergrond op een hoogte dat het aansluit op het straatwerk. Wilt u het gazon liever hoger of lager leggen? Geen probleem. Wij houden rekening met u wensen. Nu is het tijd om de graszoden aan te leggen. Aansluitend vindt het bijsnijden en afwerken plaats. Hierna zal alles mooi schoon achtergelaten worden en kunt u genieten van uw nieuw aangelegd gazon.

Graszoden egaliseren      Zelf graszoden leggen      Resultaat tuin

Voordelen van graszoden laten leggen

Als u groene vingers heeft of graag zelf aan de slag wilt, kunt u overwegen om u graszoden zelf te leggen. Toch biedt het veel voordelen wanneer u de werkzaamheden laat uitbesteden. Het zou namelijk zonde zijn als de grasmat er niet egaal bij ligt of wanneer de ondergrond niet de juiste zorg heeft gehad. Een goede ondergrond is namelijk het ingrediënt van een stralend gazon. Deze moet namelijk vooraf goed behandeld worden en eventueel worden bewerkt met een bemeste tuinaarde.

Het onderhoud na de legservice

Nadat de graszodenspecialisten het gazon hebben klaargemaakt, zullen ze alles vertellen over het onderhoud hiervan. Want wat nu te doen? Erg belangrijk is het bewateren, bemesten en het maaien van het gazon. U ontvangt ook het jaarlijks onderhoudsschema, hierin zullen wij u ook uitgebreid informeren over hoe uzelf te werk kunt gaan met alle onderhoudswerkzaamheden. Mocht u toch iets vreemds opmerken, bijvoorbeeld een grasziekte of grasplaag in het gazon. Laat het ons weten, wij staan u graag te woord.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
7
feb
wo
8
feb
do
9
feb
vr
10
feb
di
14
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2