Graszoden Heerlen

Gemakkelijk en snel graszoden in Heerlen? Kies dan voor Dautzenberg Graszoden. Wij zijn dagelijks actief in en rondom Heerlen met onze bezorgservice en legservice.  Ben jij woonachtig in Heerlen of omstreken? Dan heeft Dautzenberg ook voor  voordelen. Al onze grasmatten zijn gunstig geprijsd en van de beste kwaliteit. Wij vinden namelijk dat grasmatten in Heerlen niet onnodig duur hoeven te zijn, zoals dit vaak wel het geval is.

Welke graszoden ga jij leggen?

Gras is vaak niet zomaar gras, je hebt het in allerlei soorten varianten. Zo ook onze graszoden, deze bestaan uit drie verschillende graszaden; Engels raaigras, veldbeemdgras en roodzwenkgras. Door deze samenstellingen ontstaat er een stevige grasmat die geschikt is voor diverse doeleinden. Belangrijk, vinden wij, dat gras tegen een stootje kan en een hoge sierwaarde heeft. Op basis van deze speerpunten zijn onze graszoden gekweekt. Toch bestaan er enkele verschillen, zo hebben wij namelijk het recreatiegras en speelgras. Wil je nou ook één van deze graszoden in Heerlen bij jou thuis? Bij ons ben jij verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Maak direct een afspraak voor graszoden in Heerlen

Wilt je jouw (voor)tuin voorzien van een nieuw grasveld, maar kun je nog geen keuze maken uit onze diensten? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij staan jou graag te woord omtrent graszoden in Heerlen of omgeving als Hoensbroek, Heerlerheide etc. Verder adviseren wij jou graag over de ondergrond, hoe jij zelf jouw gazon kunt leggen en andere mogelijkheden. Wij garanderen de beste kwaliteit, tegen een goede prijs en uitstekende service.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer en via de mail.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra

Zeer tevreden. Correcte levering en de grasmatten zijn van goede kwaliteit. Bedankt voor de goede service!

4.5/5
Ilona Douven

Vriendelijke man en goeie grasmatten!

4/5
Chris van der Molen

Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.

4.6/5
M. Driessen