Graszoden Heerlen

Gemakkelijk en snel graszoden in Heerlen? Kies dan voor Dautzenberg Graszoden. Wij zijn dagelijks actief in en rondom Heerlen met onze bezorgservice en legservice.  Bent u woonachtig in Heerlen of omstreken? Dan heeft Dautzenberg ook voor u voordelen. Al onze grasmatten zijn gunstig geprijsd en van de beste kwaliteit. Wij vinden namelijk dat grasmatten in Heerlen niet onnodig duur hoeven te zijn, zoals dit vaak wel het geval is.

Welke graszoden gaat u leggen?

Gras is vaak niet zomaar gras, u hebt het in allerlei soorten varianten. Zo ook onze graszoden, deze bestaan uit drie verschillende graszaden; Engels raaigras, veldbeemdgras en roodzwenkgras. Door deze samenstellingen ontstaat er een stevige grasmat die geschikt is voor diverse doeleinden. Belangrijk, vinden wij, dat gras tegen een stootje kan en een hoge sierwaarde heeft. Op basis van deze speerpunten zijn onze graszoden gekweekt. Toch bestaan er enkele verschillen, zo hebben wij namelijk het recreatiegras en speelgras. Wilt u nou ook één van deze graszoden in Heerlen bij u thuis? Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Maak direct een afspraak voor graszoden in Heerlen

Wilt u uw (voor)tuin voorzien van een nieuw grasveld, maar kunt u nog geen keuze maken uit onze diensten? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord omtrent graszoden in Heerlen of omgeving als Hoensbroek, Heerlerheide etc. Verder adviseren wij u graag over de ondergrond, hoe u zelf uw gazon kunt leggen en andere mogelijkheden. Wij garanderen de beste kwaliteit, tegen een goede prijs en uitstekende service.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer en via de mail op info@dautzenberggraszoden.nl.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.

4.6/5
M. Driessen

Goed gras. Zonder groene vingers een gezond en stevig gazon kunnen leggen.

4/5
Erick de Viking

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers