Graszoden Heerlen: levering een aanleg

Gemakkelijk en snel graszoden in Heerlen? Kies dan voor Dautzenberg Graszoden. Wij zijn dagelijks actief in en rondom Heerlen met onze bezorgservice en legservice.  Bent u woonachtig in Heerlen of omstreken? Dan heeft Dautzenberg ook voor u voordelen. Al onze graszoden zijn gunstig geprijsd en van de beste kwaliteit. Wij vinden namelijk dat onze graszoden in Heerlen niet onnodig duur hoeven te zijn, zoals dit vaak wel het geval is.

Welke graszoden gaat u leggen?

Gras is vaak niet zomaar gras, u hebt het in allerlei soorten varianten. Zo ook onze graszoden, deze bestaan uit drie verschillende graszaden; Engels raaigras, veldbeemdgras en roodzwenkgras. Door deze samenstellingen ontstaat er een stevige grasmat die geschikt is voor diverse doeleinden. Belangrijk, vinden wij, dat gras tegen een stootje kan en een hoge sierwaarde heeft. Op basis van deze speerpunten zijn onze graszoden gekweekt. Toch bestaan er enkele verschillen, zo hebben wij namelijk het recreatiegras en speelgras. Wilt u nou ook één van deze graszoden in Heerlen bij u thuis? Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Maak direct een afspraak voor graszoden in Heerlen

Wilt u uw (voor)tuin voorzien van een nieuw grasveld, maar kunt u nog geen keuze maken uit onze diensten? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord omtrent graszoden in Heerlen of omgeving als Hoensbroek, Heerlerheide etc. Verder adviseren wij u graag over de ondergrond, hoe u zelf de graszoden kunt leggen en andere mogelijkheden. Wij garanderen de beste kwaliteit, tegen een goede prijs en uitstekende service.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer en via de mail op info@dautzenberggraszoden.nl.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
29
nov
wo
30
nov
do
1
dec
vr
2
dec
di
6
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2