Graszoden Gronsveld

Woon je in de omgeving Gronsveld en ben je op zoek naar een ervaren grasbedrijf? Dan ben je bij Dautzenberg Graszoden aan het juiste adres. Een grasveld is meestal een belangrijk onderdeel van jouw tuin en wordt vaak intensief gebruikt door kinderen en/of huisdieren. Hierdoor is het belangrijk dat je kiest voor de juiste grassoort van de beste kwaliteit. Laat jou vooraf informeren over de mogelijkheden omtrent graszoden leggen of leveren in Gronsveld.

Keuze uit diverse grassoorten

Ben jij er al aan uit voor welk grassoort je kiest of heb je juist nog helemaal geen idee? Bij Dautzenberg Graszoden heb je keuze uit 2 soorten; het recreatiegras en speelgras. Speelgras is de meest gekozen soort en is – meestal – de beste soort voor in de tuin. Bekijk gerust eens de 2 soorten om een beeld te krijgen van de verschillen.

Graszoden leggen Gronsveld: diverse mogelijkheden

Wanneer je nou zelf jouw gras gaat leggen of het laat doen door een kenner: advies over de mogelijkheden van graszoden in Gronsveld komt altijd van pas. Indien jij kiest voor onze bezorgservice en erna zelf aan de slag gaat, is ons zelf graszoden leggen stappenplan vast een aanrader. Hierin vertellen we stapsgewijs welke processen er moeten gebeuren, voordat het gras er in ligt. Tevens kun je kiezen voor onze legservice. Hierbij ben jij verzekerd van een egale grasmat die perfect bij jouw tuin past.

Meer informatie?

Wil jij graszoden laten leveren of leggen in Gronsveld en benieuwd naar de kosten hiervan? Vraag dan online een offerte aan via onze rekenmodule. Na jouw gestuurde aanvraag, regelen wij de rest voor jou. Contact opnemen is immers ook mogelijk via ons contactformulier, e-mailadres en ons telefoonnummer.

Nog vragen over graszoden in Gronsveld? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Goede kwaliteit graszoden…aanrader

5/5
M Jansen

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert

Vriendelijke man en goeie grasmatten!

4/5
Chris van der Molen