Graszoden Gronsveld

Woont u in de omgeving Gronsveld en bent u op zoek naar een ervaren grasbedrijf? Dan bent u bij Dautzenberg Graszoden aan het juiste adres. Een grasveld is meestal een belangrijk onderdeel van uw tuin en wordt vaak intensief gebruikt door kinderen en/of huisdieren. Hierdoor is het belangrijk dat u kiest voor de juiste grassoort van de beste kwaliteit. Laat u vooraf informeren over de mogelijkheden omtrent graszoden leggen of leveren in Gronsveld.

Keuze uit diverse grassoorten

Bent u er al aan uit voor welk grassoort u kiest of heeft u juist nog helemaal geen idee? Bij Dautzenberg Graszoden heeft u keuze uit 2 soorten; het recreatiegras en speelgras. Speelgras is de meest gekozen soort en is – meestal – de beste soort voor in de tuin. Bekijk gerust eens de 2 soorten om een beeld te krijgen van de verschillen.

Graszoden leggen Gronsveld: diverse mogelijkheden

Wanneer u nou zelf u gras gaat leggen of het laat doen door een kenner: advies over de mogelijkheden van graszoden in Gronsveld komt altijd van pas. Indien u kiest voor onze bezorgservice en erna zelf aan de slag gaat, is ons zelf graszoden leggen stappenplan vast een aanrader. Hierin vertellen we stapsgewijs welke processen er moeten gebeuren, voordat het gras er in ligt. Tevens kunt u kiezen voor onze legservice. Hierbij bent u verzekerd van een egale grasmat die perfect bij uw tuin past.

Meer informatie?

Wilt u graszoden laten leveren of leggen in Gronsveld en benieuwd naar de kosten hiervan? Vraag dan online een offerte aan via onze rekenmodule. Na uw gestuurde aanvraag, regelen wij de rest voor u. Contact opnemen is immers ook mogelijk via ons contactformulier, e-mailadres en ons telefoonnummer.

Nog vragen over graszoden in Gronsveld? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen

Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.

4.6/5
M. Driessen

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D