Graszoden Bocholtz

Maak jouw tuin compleet met een nieuwe groene grasmat in Limburg! Dautzenberg Graszoden heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het leggen en leveren van graszoden, zo ook in Bocholtz. Vanuit onze vestiging in Voerendaal bevinden wij ons binnen 15 minuten bij jou op locatie. Het gehele proces staan wij je bij en dat tegen een scherpe prijs. Ons doel is dat het gras aansluit bij jouw wensen zodat je kunt genieten van nieuwe graszoden. Neem een kijkje in ons portfolio , hier zie je onze voorgaande werken. Wij zijn werkzaam in geheel Limburg en grensstreken.

Ruime keuze

Doordat wij jarenlang ervaring hebben, weten wij precies hoe graszoden leggen te werk gaat. Onze diensten bestaan daarom ook uit het gehele totaalpakketje. Ga je zelf aan de slag en laat je de graszoden door ons bezorgen? Of kies je liever voor zekerheid, dan is onze legservice een goede optie. Tijdens het graszoden leggen, voeren wij diverse werkzaamheden uit die jouw grasmat tot een mooi en egaal gazon maken. Wil je nu ook graszoden laten leggen in Bocholtz? Neem contact met ons op, we bespreken samen de mogelijkheden.

Graszoden in Bocholtz leggen?

Graszoden leggen in Bocholtz? Dan ben jij verzekerd van kwaliteit en service. Onze graszoden begaan, voordat ze in jouw tuin gelegd worden, een kweekproces van 12 maanden. Doordat ze vrij laat geoogst zijn, kunt u rekenen op een diepgroene grasmat, zonder plastic netten. Bestel je graszoden in Bocholtz? Wij bezorgen de graszoden dagvers bij jouw thuis. Jij geniet van een verse grasmat van de beste kwaliteit.

Voor meer informatie of advies omtrent de prijzen of het leggen van grasmatten in Bocholtz of Simpelveld kun je ons telefonisch bereiken of via het contactformulier een bericht achter laten. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Altijd goede zoden, altijd goede service.

4.3/5
Helmut de Wit

Hele mooie graszoden voor weinig geld, zeker een aanrader om daar heen te gaan!

4.8/5
Sharon Grimminck

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers