Graszoden Bocholtz

Maak uw tuin compleet met een nieuwe groene grasmat in Limburg! Dautzenberg Graszoden heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het leggen en leveren van graszoden, zo ook in Bocholtz. Vanuit onze vestiging in Voerendaal bevinden wij ons binnen 15 minuten bij u op locatie. Het gehele proces staan wij u bij en dat tegen een scherpe prijs. Ons doel is dat het gras aansluit bij u wensen zodat u kunt genieten van nieuwe graszoden. Neem een kijkje in ons portfolio , hier ziet u onze voorgaande werken. Wij zijn werkzaam in geheel Limburg en grensstreken.

Ruime keuze

Doordat wij jarenlang ervaring hebben, weten wij precies hoe graszoden leggen te werk gaat. Onze diensten bestaan daarom ook uit het gehele totaalpakketje. Gaat u zelf aan de slag en laat u de graszoden door ons bezorgen? Of kiest u liever voor zekerheid, dan is onze legservice een goede optie. Tijdens het graszoden leggen, voeren wij diverse werkzaamheden uit die uw grasmat tot een mooi en egaal gazon maken. Wilt u nu ook graszoden laten leggen in Bocholtz? Neem contact met ons op, we bespreken samen de mogelijkheden.

Graszoden in Bocholtz leggen?

Graszoden leggen in Bocholtz? Dan bent u verzekerd van kwaliteit en service. Onze graszoden begaan, voordat ze in uw tuin gelegd worden, een kweekproces van 12 maanden. Doordat ze vrij laat geoogst zijn, kunt u rekenen op een diepgroene grasmat, zonder plastic netten. Bestelt u graszoden in Bocholtz? Wij bezorgen de graszoden dagvers bij u thuis. U geniet van een verse grasmat van de beste kwaliteit.

Voor meer informatie of advies omtrent de prijzen of het leggen van graszoden in Bocholtz of Simpelveld kunt u ons telefonisch bereiken of via het contactformulier/e-mailadres een bericht achter laten. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
wo
8
dec
do
9
dec
vr
10
dec
di
14
dec
wo
15
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2