Graszoden Schinnen

Al tientallen jaren is Dautzenberg Graszoden een begrip in Zuid-Limburg, zo ook in Schinnen. Wij leveren enkel kwaliteit grasmatten en de meest maatwerk projecten. Graszoden is de laatste jaren erg gestegen in populariteit; een groene grasmat binnen één dag, dat is namelijk wat we willen! Door ons werkgebied in Limburg, kunnen wij altijd snel bij jou zijn in Schinnen. Wil je vooraf een afspraak maken voor jouw graszoden in Schinnen? Wij zijn zes dagen per week bereikbaar.

Het gras groener bij de buren?

Ken je dat: het gras lijkt altijd groener bij de buren? Bij Dautzenberg Graszoden is dit nooit het geval. Door onze topkwaliteit graszoden die minstens 12 maanden gekweekt worden, ben jij ervan verzekerd van een diepgroene grasmat. Nadat ze 12 maanden de tijd hebben om zich te ontwikkelen, zijn ze klaar om bij jou in de tuin gelegd te worden. Door de werkbare afmetingen van de zoden(2,5m x 0,4m), kun je ook gemakkelijk zelf aan de slag gaan. Met de juiste tips en daarnaast ons stappenplan zelf graszoden leggen,  geniet je binnen korte tijd van een nieuwe grasmat.

Graszoden Schinnen: vele klanten gingen u voor

Doordat wij al meer dan 50 jaar in het vak zitten, hebben wij al veel klanten kunnen voorzien van hun nieuwe grasmat, zo ook in de regio van Schinnen. Door de jaren heen hebben wij ons portfolio uitgebreid én deze geplaatst op onze website. Wij vinden het van belang dat je, alvorens je graszoden laat leggen, een kijkje kunt nemen in onze afgeronde projecten. Ben je benieuwd naar meer projecten en ervaringen, bekijk dan onze website.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers

Zeer tevreden. Correcte levering en de grasmatten zijn van goede kwaliteit. Bedankt voor de goede service!

4.5/5
Ilona Douven

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen