Graszoden Schinnen

Al tientallen jaren is Dautzenberg Graszoden een begrip in Zuid-Limburg, zo ook in Schinnen. Wij leveren enkel kwaliteit grasmatten en de meest maatwerk projecten. Graszoden is de laatste jaren erg gestegen in populariteit; een groene grasmat binnen één dag, dat is namelijk wat we willen! Door ons werkgebied in Limburg, kunnen wij altijd snel bij u zijn in Schinnen. Wilt u vooraf een afspraak maken voor uw graszoden in Schinnen? Wij zijn zes dagen per week bereikbaar.

Het gras groener bij de buren?

Kent u dat: het gras lijkt altijd groener bij de buren? Bij Dautzenberg Graszoden is dit nooit het geval. Door onze topkwaliteit graszoden die minstens 12 maanden gekweekt worden, bent u verzekerd van een diepgroene grasmat. Nadat ze 12 maanden de tijd hebben om zich te ontwikkelen, zijn ze klaar om bij u in de tuin gelegd te worden. Door de werkbare afmetingen van de zoden(2,5m x 0,4m), kunt u ook gemakkelijk zelf aan de slag gaan. Met de juiste tips en daarnaast ons stappenplan zelf graszoden leggen,  geniet u binnen korte tijd van een nieuwe grasmat.

Graszoden Schinnen: vele klanten gingen u voor

Doordat wij al meer dan 50 jaar in het vak zitten, hebben wij al veel klanten kunnen voorzien van hun nieuwe grasmat, zo ook in de regio van Schinnen. Door de jaren heen hebben wij ons portfolio uitgebreid én deze geplaatst op onze website. Wij vinden het van belang dat u, alvorens u graszoden laat leggen, een kijkje kunt nemen in onze afgeronde projecten. Bent u benieuwd naar meer projecten en ervaringen, bekijk dan onze website.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja

Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Geen addertjes onder het gras!

5/5
Fam. Janssen

Top graszoden en leuk personeel!

5/5
Mic Smeet

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert