Graszoden Stein

Wij zijn erg actief met graszoden leveren in Stein. Dautzenberg Graszoden is al sinds 1970 gespecialiseerd in de verkoop van graszoden. Doordat wij gevestigd zijn in Zuid-Limburg is het gemakkelijk om graszoden bij ons af te halen. Daarnaast is het bezorgen van graszoden in Stein bij ons erg voordelig. Via het rekenformulier kun je direct een prijs berekenen en graszoden bestellen. Wij bezorgen dagelijks in geheel Limburg graszoden. Dus of jij nu woont in Stein, Geleen, Urmond, Elsloo of Beek. Dautzenberg Graszoden is altijd in de buurt.

Graszoden kopen Stein

Wil je graszoden kopen in Stein? Dan is Dautzenberg Graszoden het geschikte bedrijf voor jou. Indien je wilt kun je vrijwel elke dag graszoden bij ons afhalen in Voerendaal. Daarnaast kun je de graszoden voordelig laten thuisbezorgen. Doordat wij transport in eigen beheer hebben kunnen we jou zeer nauwkeurig vertellen hoe laat de graszoden bezorgd kunnen worden. Bereken gemakkelijk de prijs voor graszoden thuisbezorgen via ons berekenformulier. Nadat ze zijn bezorgd dienen ze binnen circa 24 uur gelegd te worden. Lees hier hoe jij zelf aan de slag kunt met graszoden leggen.

Graszoden laten leggen door Dautzenberg Graszoden

Is jouw huidige gazon toe aan vervanging? Wij zijn dagelijks actief met het vervangen van gazon door middel van graszoden. Doordat wij hier dagelijks mee bezig zijn ben je ervan verzekerd dat jouw tuin een droomgazon krijgt. Wij kunnen het oude gazon verwijderen en afvoeren, de grond frezen, nieuwe grond aanvoeren, graszoden thuisbezorgen en de graszoden leggen in Stein. Voor meer informatie kun je hier contact met ons opnemen.

Wat is het voordeel van graszoden?

Graszoden zijn kant en klare rollen met gras. Hierdoor hoef je niet zelf te gaan inzaaien en is al het zware werk al voor jou gedaan. Onze graszoden worden 12 maanden gekweekt voordat ze gesneden worden. Hierdoor zijn onze graszoden dicht bezet met gras. Bereken direct jouw prijs en zie wat graszoden thuisbezorgd in Stein kosten.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Goed geregeld en goede prijs

4.5/5
Wiel Jagers

Vriendelijke man en goeie grasmatten!

4/5
Chris van der Molen

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen