Graszoden Stein

Wij zijn erg actief met graszoden leveren in Stein. Dautzenberg Graszoden is al sinds 1970 gespecialiseerd in de verkoop van graszoden. Doordat wij gevestigd zijn in Zuid-Limburg is het gemakkelijk om graszoden bij ons af te halen. Daarnaast is het bezorgen van graszoden in Stein bij ons erg voordelig. Via het rekenformulier kunt u direct een prijs berekenen en graszoden bestellen. Wij bezorgen dagelijks in geheel Limburg graszoden. Dus of u nu woont in Stein, Geleen, Urmond, Elsloo of Beek. Dautzenberg Graszoden is altijd in de buurt.

Graszoden kopen Stein

Wilt u graszoden kopen in Stein? Dan is Dautzenberg Graszoden het geschikte bedrijf voor u. Indien u wilt kunt u vrijwel elke dag graszoden bij ons afhalen in Voerendaal. Daarnaast kunt u de graszoden voordelig laten thuisbezorgen. Doordat wij transport in eigen beheer hebben kunnen we u zeer nauwkeurig vertellen hoe laat de graszoden bezorgd kunnen worden. Bereken gemakkelijk de prijs voor graszoden thuisbezorgen via ons berekenformulier. Nadat ze zijn bezorgd dienen ze binnen circa 24 uur gelegd te worden. Lees hier hoe u zelf aan de slag kunt met graszoden leggen.

Graszoden laten leggen door Dautzenberg Graszoden

Is uw huidige gazon toe aan vervanging? Wij zijn dagelijks actief met het vervangen van gazon door middel van graszoden. Doordat wij hier dagelijks mee bezig zijn bent u ervan verzekerd dat uw tuin een droomgazon krijgt. Wij kunnen het oude gazon verwijderen en afvoeren, de grond frezen, nieuwe grond aanvoeren, graszoden thuisbezorgen en de graszoden leggen in Stein. Voor meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen.

Wat is het voordeel van graszoden?

Graszoden zijn kant en klare rollen met gras. Hierdoor hoeft u niet zelf te gaan inzaaien en is al het zware werk al voor u gedaan. Onze graszoden worden 12 maanden gekweekt voordat ze gesneden worden. Hierdoor zijn onze graszoden dicht bezet met gras. Bereken direct uw prijs en zie wat graszoden thuisbezorgd in Stein kosten.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Altijd goede zoden, altijd goede service.

4.3/5
Helmut de Wit

Hele mooie graszoden voor weinig geld, zeker een aanrader om daar heen te gaan!

4.8/5
Sharon Grimminck

Goed gras. Zonder groene vingers een gezond en stevig gazon kunnen leggen.

4/5
Erick de Viking

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers