Graszoden Eygelshoven

Wil je ook binnen no-time genieten van een nieuw groen gazon? Schakel dan de experts van Dautzenberg Graszoden in. Wij verwijderen en leggen grasmatten in Eygelshoven en omstreken. Onze graszoden zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn leverbaar in twee verschillende varianten: Recreatiegras en speelgazon. Alle grassoorten hebben een volledige dichtheid. Zo ben jij altijd verzekerd van A-kwaliteit graszoden in Eygelshoven.

Voorbereidingen

Indien je zelf aan de slag gaat met graszoden leggen, is het handig om te weten hoe je dit moet gaan doen. Voor degene die nog nooit gras hebben gelegd of nog wat advies willen, hebben wij het zelf graszoden leggen stappenplan geschreven. Wij kunnen de graszoden bij jou aan huis leveren of je kunt ze afhalen op onze locatie, zodat je direct aan de slag kunt met graszoden. Tevens kun je diverse grondsoorten bij ons bestellen, zodat je zeker bent van een juiste ondergrond. Deze kunnen we samen met de graszoden en bemesting meeleveren.

Nieuwe graszoden Eygelshoven

Dautzenberg Graszoden heeft al vele jaren ervaring in graszoden leggen en leveren, ook in Eygelshoven. Laat je nieuwe graszoden leggen of leveren door ons? Dan ben je verzekerd van een mooie grasmat waar jij jarenlang plezier van hebt. Wij geven jou namelijk graag tips en advies over de aanleg en onderhoud van graszoden. Ook kun jij je abonneren op onze nieuwsbrief. Hier krijg je een aantal keer per jaar de laatste tips en weetjes over graszoden.

Ben je geïnteresseerd in graszoden in Eygelshoven. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kun je direct online een offerte aanvragen via onze website.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D

Vriendelijke man en goeie grasmatten!

4/5
Chris van der Molen

Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.

4.6/5
M. Driessen