Graszoden Eygelshoven

Wilt u ook binnen no-time genieten van een nieuw groen gazon? Schakel dan de experts van Dautzenberg Graszoden in. Wij verwijderen en leggen grasmatten in Eygelshoven en omstreken. Onze graszoden zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn leverbaar in twee verschillende varianten: Recreatiegras en speelgazon. Alle grassoorten hebben een volledige dichtheid. Zo bent u altijd verzekerd van A-kwaliteit graszoden in Eygelshoven.

Voorbereidingen

Indien u zelf aan de slag gaat met graszoden leggen, is het handig om te weten hoe u dit moet gaan doen. Voor degene die nog nooit gras hebben gelegd of nog wat advies willen, hebben wij het zelf graszoden leggen stappenplan geschreven. Wij kunnen de graszoden bij u aan huis leveren of u kunt ze afhalen op onze locatie, zodat u direct aan de slag kunt met graszoden. Tevens kunt u diverse grondsoorten bij ons bestellen, zodat u zeker bent van een juiste ondergrond. Deze kunnen we samen met de graszoden en bemesting meeleveren.

Nieuwe graszoden Eygelshoven

Dautzenberg Graszoden heeft al vele jaren ervaring in graszoden leggen en leveren, ook in Eygelshoven. Laat u nieuwe graszoden leggen of leveren door ons? Dan bent u verzekerd van een mooie grasmat waar u jarenlang plezier van heeft. Wij geven u namelijk graag tips en advies over de aanleg en onderhoud van graszoden. Ook kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hier krijgt u een aantal keer per jaar de laatste tips en weetjes over graszoden.

Bent u geïnteresseerd in graszoden in Eygelshoven. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kunt u direct online een offerte aanvragen via onze website.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers

Top graszoden en leuk personeel!

5/5
Mic Smeet

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra