Graszoden Meerssen

Ben je geïnteresseerd in het leggen van graszoden in de omgeving van Meerssen? Dautzenberg voorziet jou van graszoden van de hoogste kwaliteit in Zuid-Limburg. Onze graszoden begaan een kweekproces van minimaal 12 maanden en zijn vrij van netten. Tevens werken wij met specialisten en hebben wij meer dan 40 jaar ervaring. Kortom: genieten van jouw nieuwe graszoden in Meerssen begint bij Dautzenberg Graszoden.

Het middelpunt van uw tuin

Wanneer jouw (nieuwe) grasveld centraal in jouw tuin ligt, wil je dat deze er goed uit ziet. Wat we nou precies verstaan onder een goed uitziende en gezonde grasmat? Dat is niet zo moeilijk. Gras hoort diepgroen van kleur te zijn en een volledige dichtheid te hebben. Natuurlijk kun je hier ook zelf een steentje aan bijdragen. Bij Dautzenberg Graszoden zorgen wij dat jij kunt genieten van een perfecte grasmat in jouw tuin. Wij geven je het beste advies, de juiste onderhoudsstip en natuurlijk topkwaliteit graszoden. Wil je ook graszoden in Meerssen of omgeving? Vraag dan online uw offerte aan. Liever eerst de mogelijkheden of uw wensen bespreken? Dan kun je ons telefonisch bereiken of via info@graszodendautzenberg.nl.

Graszoden laten leggen Meerssen?

Als je op zoek bent naar een graszodenspecialist in Meerssen, hoef je niet ver te zoeken. Op enkele minuten rijden van jouw woning in Meerssen bevindt zich onze vestiging in Voerendaal. Geef je het proces uit handen en kies jij voor de legservice. Dan komen we graag vrijblijvend op locatie kijken. Aan de hand hiervan krijg jij een vrijblijvende prijsopgave .

Inspiratie opdoen voor jouw graszoden? Dan kun je ten allen tijde een blik werpen op onze projectenpagina. Wij zijn regelmatig actief met graszoden in Meerssen en delen dit graag met jou.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra

Altijd goede zoden, altijd goede service.

4.3/5
Helmut de Wit