Graszoden Bemelen

Ben je op zoek naar graszoden in Bemelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dautzenberg Graszoden is gevestigd in Voerendaal en is de graszodenspecialist van het zuiden. Sinds 1970 zijn wij actief met het verkopen en aanleggen van graszoden in Zuid-Limburg. Doordat wij vlak bij Bemelen gevestigd zijn is het gemakkelijk om de grasmatten zelf af te halen op onze afhaallocatie in Voerendaal. Daarnaast is het mogelijk om de graszoden voordelig thuis te laten bezorgen. Via ons berekenformulier kun je direct berekenen wat de kosten zijn voor een graszoden in Bemelen.

Graszoden laten bezorgen in Bemelen

Aangezien onze vrachtwagen vrijwel dagelijks door Zuid-Limburg rijdt om graszoden te bezorgen bij particulieren en hoveniers. Bestel de grasmatten gemakkelijk via het bestelformulier en geniet dezelfde week nog van nieuwe gras in Bemelen. Doordat graszoden vers- producten zijn dienen ze te allen tijde van tevoren besteld te worden. Onze graszoden worden op pallets geleverd, daardoor kan onze chauffeur de grasmatten op de gewenste plaats neer zetten.

Graszoden afhalen in Limburg

Ben jij woonachtig in Zuid-Limburg en op zoek naar een nieuwe grasmat? Bij Dautzenberg graszoden uit Voerendaal ben je goed. Of je graszoden zoekt in Bemelen, Cadier en Keer, Maastricht, Berg en Terblijt of Meerssen, wij zijn altijd in de buurt! Neem voor vragen gerust contact met ons op of bestel jouw graszoden direct via ons bestelformulier.

Gazon vervangen door middel van graszoden

Wilt je jouw oude gazon in Bemelen laten vervangen door nieuwe graszoden? Dautzenberg Graszoden is gespecialiseerd op het gebied van gras verwijderen en nieuwe graszoden aan te leggen. Bovendien hebben wij speciale graszodensnijders daarmee kunnen we jouw huidige gazon gemakkelijk verwijderen en af voeren, daarnaast beschikken wij over diverse grondfrezen maar ook hebben we alle benodigdheden om jouw tuin te voorzien van een nieuw fris gazon in Bemelen. Schroom niet en neem eens vrijblijvend contact op met ons.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert

Goede kwaliteit graszoden…aanrader

5/5
M Jansen

Hele mooie kwaliteit graszoden. Ik zou ze eerst gaan ophalen en met een telefoontje konden ze op dezelfde dag bezorgd worden. Vriendelijke mensen, zowel telefonisch als de chauffeur.

5/5
M B

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D