Graszoden Mechelen

Graszoden bestel je bij de graszodenspecialist van Zuid-Limburg: Dautzenberg Graszoden. Met al meer dan 40 jaar ervaring in het vak zijn wij dagelijks actief met het leggen en leveren van graszoden in Mechelen en omstreken. Door onze dagelijkse service en ruime ervaring, hebben wij een ruim portfolio opgebouwd. Daarbij ben jij bij ons verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding en onderhoudsadvies. Dus ben je op zoek naar graszoden? Kies dan voor Dautzenberg Graszoden uit Voerendaal!

Waarom kiezen voor Dautzenberg Graszoden?

Wil je graszoden kopen in Mechelen of omstreken? Dan kun je terecht bij Dautzenberg Graszoden uit Voerendaal. Bij ons heb je keuze uit diverse soorten graszoden en diensten. Ongeacht welke keuze jij maakt, Dautzenberg Graszoden is jouw partij voor graszoden.

Indien jij graszoden gaat leggen, maak jij gebruik van de volgende voordelen:

  • A-kwaliteit graszoden;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding;
  • Gratis onderhoudsadvies en tips;
  • Snel een reactie en offerte;
  • Binnen één dag een strak aangelegd gazon(uitzondering voor grote projecten).

Graszoden Mechelen

Ons assortiment graszoden bestaat onder andere uit speelgras en recreatiegras. Daarbij ben je bij ons aan het juiste adres voor mest- en grondstoffen die je nodig hebt voor een stralend gazon. Graszoden leggen in Mechelen begint namelijk met het juist bewerken van de ondergrond. Indien je de graszoden zelf gaat leggen en wenst wat tips te ontvangen, dan kan er te allen tijde contact met ons worden opgenomen. Wij bespreken graag onze mogelijkheden met jou. Je kunt ook onze gratis onderhoudskalender downloaden.

Vraag online jouw offerte aan voor graszoden

Wil je graszoden in Mechelen en ben jij benieuwd naar de kosten hiervoor? Via onze website kun je vrijblijvend een prijsopgave aanvragen via onze rekenmodule. Benieuwd naar de kosten voor onze legservice? Vraag dan een offerte aan via de telefoon, ons mailadres of onze website.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Altijd goede zoden, altijd goede service.

4.3/5
Helmut de Wit

Hele mooie kwaliteit graszoden. Ik zou ze eerst gaan ophalen en met een telefoontje konden ze op dezelfde dag bezorgd worden. Vriendelijke mensen, zowel telefonisch als de chauffeur.

5/5
M B

Top graszoden en leuk personeel!

5/5
Mic Smeet

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen