Graszoden Mechelen

Graszoden bestelt u bij de graszodenspecialist van Zuid-Limburg: Dautzenberg Graszoden. Met al meer dan 40 jaar ervaring in het vak zijn wij dagelijks actief met het leggen en leveren van graszoden in Mechelen en omstreken. Door onze dagelijkse service en ruime ervaring, hebben wij een ruim portfolio opgebouwd. Daarbij bent u bij ons verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding en onderhoudsadvies. Dus bent u op zoek naar graszoden? Kies dan voor Dautzenberg Graszoden uit Voerendaal!

Waarom kiezen voor Dautzenberg Graszoden?

Wilt u graszoden kopen in Mechelen of omstreken? Dan kunt u terecht bij Dautzenberg Graszoden uit Voerendaal. Bij ons heeft u keuze uit diverse soorten graszoden en diensten. Ongeacht welke keuze u maakt, Dautzenberg Graszoden is uw partij voor graszoden.

Indien u graszoden gaat leggen, maakt u gebruik van de volgende voordelen:

  • A-kwaliteit graszoden;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding;
  • Gratis onderhoudsadvies en tips;
  • Snel een reactie en offerte;
  • Binnen één dag een strak aangelegd gazon(uitzondering voor grote projecten).

Graszoden Mechelen

Ons assortiment graszoden bestaat onder andere uit speelgras en recreatiegras. Daarbij bent u bij ons aan het juiste adres voor mest- en grondstoffen die u nodig heeft voor een stralend gazon. Graszoden leggen in Mechelen begint namelijk met het juist bewerken van de ondergrond. Indien u de graszoden zelf gaat leggen en wenst wat tips te ontvangen, dan kan er te allen tijde contact met ons worden opgenomen. Wij bespreken graag onze mogelijkheden met u. U kunt ook onze gratis onderhoudskalender downloaden.

Vraag online uw offerte aan voor graszoden

Wilt u graszoden in Mechelen en bent u benieuwd naar de kosten hiervoor? Via onze website kunt u vrijblijvend een prijsopgave aanvragen via onze rekenmodule. Benieuwd naar de kosten voor onze legservice? Vraag dan een offerte aan via de telefoon, ons mailadres of onze website.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D

Zeer tevreden. Correcte levering en de grasmatten zijn van goede kwaliteit. Bedankt voor de goede service!

4.5/5
Ilona Douven

Vriendelijke man en goeie grasmatten!

4/5
Chris van der Molen