Graszoden Vaals

Is jouw gras in Vaals ook aan een opknapbeurt toe of wil je een nieuw grasveld creëren? Een groen grasveld is vaak de basis voor een afgewerkte tuin. Het team van Dautzenberg Graszoden is al tig jaren dé grasspecialist van het zuide. Ons werkgebied is voornamelijk Zuid-Limburg, maar ook onze buurlanden weten ons te vinden. Wil je graag graszoden in Vaals of omgeving, zoals Vijlen, Lemiers en Epen? Wij helpen jou graag verder.

Puur vakmanschap

Met al ruim 40 jaar ervaring in het vak weten wij precies hoe wij onze werkzaamheden moeten uitvoeren. Zo hebben wij al vele huishoudens mogen voorzien van een nieuwe grasmat van de beste kwaliteit. Wij hebben dan ook maar één doel: tevreden klanten! Wil je ook graszoden in Vaals? Dan kun je het beste contact opnemen met ons.

 De voordelen van graszoden in Vaals

Graszoden zijn steeds populairder, het is namelijk een snelle manier om jouw tuin of dergelijke te voorzien van een groen oppervlakte. Als je overweegt grasmatten te laten leggen in Vaals of omgeving dan hoeft dit helemaal niet veel te kosten. Vooral wanneer je zelf aan de slag gaat, bespaart jou dit veel geld. Benieuwd naar de kosten van graszoden leggen en/of leveren in Vaals? Via onze website vraag je eenvoudig een prijsopgave aan.

Graszoden laten leggen door Dautzenberg Graszoden

Ben jij geïnteresseerd in graszoden van Dautzenberg Graszoden en wil je graszoden laten leggen of leveren door ons? Voor een vrijblijvend prijsadvies en over de mogelijkheden kun je het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen jou adviseren over onze graszoden en producten. Contact kun je opnemen via het telefoonnummer of via ons e-mailadres.

Tip: houdt jouw gazon groen en gezond met behulp van onze gratis onderhoudskalender.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers

Goed gras. Zonder groene vingers een gezond en stevig gazon kunnen leggen.

4/5
Erick de Viking