Kies voor Graszoden Dautzenberg

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.
Pieter en MarjaBemelen
Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!
Frank RamakersVoerendaal
Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Geen addertjes onder het gras!
Fam. JanssenMechelen
Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.
M. DriessenSittard
Zeer content met de graszoden voor onze Wallaby’s! Super snelle levering!
Petrouschaka DahmenBrunssum
Komen afspraken na en het gras is van goede kwaliteit.
BakkerMaastricht
Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!
Fam. LinssenMaastricht