Graszoden Vijlen

Bent u woonachtig in Vijlen of omstreken en bent u op zoek naar een graszodenspecialist? Zoek dan niet verder! Dautzenberg Graszoden is al tig jaren actief in de graszodenbranche en tevens altijd op de hoogte van alles wat te maken heeft met gras. Een nieuwe grasmat zorgt voor een mooi stuk groen in de tuin of op locatie. Daarbij is het ideaal voor kinderen en huisdieren. Benieuwd naar de mogelijkheden van graszoden in Vijlen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Graszoden in alle seizoenen

Er wordt vaak gedacht dat graszoden alleen gelegd kunnen worden in het voorjaar en het najaar. Graszoden zijn een stevig natuurproduct wat wel tegen een stootje kan. Daarentegen is de conclusie dat graszoden alleen in het voor- en najaar gelegd kan worden onjuist. Gras kan namelijk het gehele jaar door gelegd worden, met uitzondering van de vorstperiode. Uiteraard zijn het voor- en najaar wel de betere periodes, het groeit namelijk sneller en het wordt minder snel droog. Toch hoeft u zich er niet van te weerhouden als de graszoden in een ander seizoen wilt laten leggen. Voor advies en informatie over graszoden in Vijlen staan we u graag te woord.

Graszoden in Vijlen en omstreken

Wij zijn geregeld actief in Vijlen en omstreken. Hoewel het een klein dorpje is, hebben wij hier al veel huishoudens mogen voorzien van een nieuw grasveld. Ook in de nabijgelegen dorpen, Epen en Lemiers, bevinden zich diverse graszoden van Dautzenberg.

Benieuwd naar de kosten over graszoden in Vijlen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wij verzorgen zowel de levering als de aanleg van graszoden. Door ons grote werkgebied in Zuid-Limburg zijn we altijd vlak de buurt. Op zoek naar meststoffen voor uw graszoden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
wo
8
dec
do
9
dec
vr
10
dec
di
14
dec
wo
15
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2