Graszoden Vijlen

Ben jij woonachtig in Vijlen of omstreken en ben je op zoek naar een graszodenspecialist? Zoek dan niet verder! Dautzenberg Graszoden is al tig jaren actief in de graszodenbranche en tevens altijd op de hoogte van alles wat te maken heeft met gras. Een nieuwe grasmat zorgt voor een mooi stuk groen in de tuin of op locatie. Daarbij is het ideaal voor kinderen en huisdieren. Benieuwd naar de mogelijkheden van graszoden in Vijlen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Graszoden in alle seizoenen

Er wordt vaak gedacht dat graszoden alleen gelegd kunnen worden in het voorjaar en het najaar. Graszoden zijn een stevig natuurproduct wat wel tegen een stootje kan. Daarentegen is de conclusie dat graszoden alleen in het voor- en najaar gelegd kan worden onjuist. Gras kan namelijk het gehele jaar door gelegd worden, met uitzondering van de vorstperiode. Uiteraard zijn het voor- en najaar wel de betere periodes, het groeit namelijk sneller en het wordt minder snel droog. Toch hoef je er niet van te weerhouden als de graszoden in een ander seizoen wilt laten leggen. Voor advies en informatie over graszoden in Vijlen staan we jou graag te woord.

Graszoden in Vijlen en omstreken

Wij zijn geregeld actief in Vijlen en omstreken. Hoewel het een klein dorpje is, hebben wij hier al veel huishoudens mogen voorzien van een nieuw grasveld. Ook in de nabijgelegen dorpen, Epen en Lemiers, bevinden zich diverse graszoden van Dautzenberg.

Benieuwd naar de kosten over graszoden in Vijlen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wij verzorgen zowel de levering als de aanleg van graszoden. Door ons grote werkgebied in Zuid-Limburg zijn we altijd vlak de buurt. Op zoek naar meststoffen voor jouw graszoden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen

Altijd goede zoden, altijd goede service.

4.3/5
Helmut de Wit

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra