Graszoden Epen

Wil je graszoden laten leggen of leveren? Dan kan Dautzenberg Graszoden jou verder helpen. Al jarenlang zijn wij actief met graszoden in de omgeving van Epen. Wij garanderen je de beste kwaliteit gras in Epen, zonder netten. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij zetten graag de mogelijkheden voor jou op een rijtje!

Vakkundig graszoden leggen

Wanneer je jouw graszoden in Epen laat leggen door Dautzenberg Graszoden, geniet je automatisch van de volgende voordelen:

  • Snelle service;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding;
  • Gratis advies en een onderhoudskalender;
  • Een sterke grasmat met een lange levensduur.

Grasmatten Epen

Bij ons ben je verzekerd van hoge kwaliteit graszoden die bovendien dagvers worden gesneden. Omdat wij deze hoge kwaliteit goed waarborgen, controleren wij de graszoden dagelijks. Zo controleren wij altijd of de graszoden van de juiste dichtheid beschikt en de totale sterkte van de grasmat. Door deze dubbele controle kun je altijd genieten van een beresterke grasmat in Epen.

Graszoden kopen Epen?

Wil je nou ook zo’n groen en gezonde grasmat in jouw (voor)tuin? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Via onze website kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen, zodat jij de volgende dag de graszoden in Epen kunt ontvangen. Wil je de graszoden laten leggen door ons? Vraag dan een gratis offerte aan via onze website.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via ons telefoonnummer of mailadres.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.

4.6/5
M. Driessen

Goed gras. Zonder groene vingers een gezond en stevig gazon kunnen leggen.

4/5
Erick de Viking

Altijd goede zoden, altijd goede service.

4.3/5
Helmut de Wit

Top graszoden en leuk personeel!

5/5
Mic Smeet