Graszoden Epen

Wil je graszoden laten leggen of leveren? Dan kan Dautzenberg Graszoden jou verder helpen. Al jarenlang zijn wij actief met graszoden in de omgeving van Epen. Wij garanderen je de beste kwaliteit gras in Epen, zonder netten. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij zetten graag de mogelijkheden voor jou op een rijtje!

Vakkundig graszoden leggen

Wanneer je jouw graszoden in Epen laat leggen door Dautzenberg Graszoden, geniet je automatisch van de volgende voordelen:

  • Snelle service;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding;
  • Gratis advies en een onderhoudskalender;
  • Een sterke grasmat met een lange levensduur.

Grasmatten Epen

Bij ons ben je verzekerd van hoge kwaliteit graszoden die bovendien dagvers worden gesneden. Omdat wij deze hoge kwaliteit goed waarborgen, controleren wij de graszoden dagelijks. Zo controleren wij altijd of de graszoden van de juiste dichtheid beschikt en de totale sterkte van de grasmat. Door deze dubbele controle kun je altijd genieten van een beresterke grasmat in Epen.

Graszoden kopen Epen?

Wil je nou ook zo’n groen en gezonde grasmat in jouw (voor)tuin? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Via onze website kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen, zodat jij de volgende dag de graszoden in Epen kunt ontvangen. Wil je de graszoden laten leggen door ons? Vraag dan een gratis offerte aan via onze website.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via ons telefoonnummer of mailadres.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen

Goed gras. Zonder groene vingers een gezond en stevig gazon kunnen leggen.

4/5
Erick de Viking

Hele mooie kwaliteit graszoden. Ik zou ze eerst gaan ophalen en met een telefoontje konden ze op dezelfde dag bezorgd worden. Vriendelijke mensen, zowel telefonisch als de chauffeur.

5/5
M B

Vriendelijke man en goeie grasmatten!

4/5
Chris van der Molen