Graszoden Valkenburg

Ben jij woonachtig in Valkenburg en ben je op zoek naar graszoden? Dautzenberg Graszoden is al tientallen jaren jouw partner voor graszoden in Limburg. Wij leveren en leggen zowel graszoden in Valkenburg als Schin op Geul, Sibbe, Wijlre, Schimmert en andere dorpen in de omgeving. Wij helpen jou graag met het realiseren van een nieuw grasveld waarbij kwaliteit en service voorop staat. Wil je ook meer informatie over graszoden? Bij ons kun je er op rekenen dat je binnen één werkdag een vrijblijvende offerte ontvangt voor zowel het leveren als leggen van graszoden. Zo weet jij direct waar je aan toe bent!

Waarom kiezen voor Dautzenberg Graszoden in Valkenburg?

In 1970 begon de onderneming Dautzenberg Graszoden in het Limburgse Gulpen. Wat kleinschalig begon, groeide uit tot een groot begrip in Limburg. Graszoden zijn een natuurproduct, wat betekent dat het regelmatig onderhoud nodig heeft. Dit weten we bij Dautzenberg Graszoden ook. Door de grasmatten te laten leveren of leggen door een professional heb je in korte tijd een nieuwe grasmat van de beste kwaliteit. Tevens krijg je de beste tips en advies over de verzorging van graszoden. Wil je graszoden laten leggen of leveren in Valkenburg? Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

Meer informatie graszoden

Voordat je begint met het (laten) aanleggen van graszoden, dien je eerst een aantal andere stappen te ondernemen. Wil je de graszoden zelf leggen en door ons laten leveren? Vraag dan online een offerte aan of stuur gelijk jouw bestelling voor het leveren van graszoden in Valkenburg door. Ook voor het aanleggen van jouw nieuwe gazon kun je ons online benaderen. Geef ons het aantal vierkantenmeters door en we nemen contact met  jou op over de vervolgstappen. Graszoden leggen hoeft niet moeilijk te zijn met hulp van Dautzenberg Graszoden.

Zes dagen per week bereikbaar via ons telefoonnummer, contactformulier en mailadres.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen