Graszoden Schimmert

Wilt u hoogwaardige graszoden (laten) leggen in Schimmert of omstreken? Dautzenberg Graszoden heeft jarenlange ervaring met het leggen en leveren van graszoden. Doordat service bij ons hoog in het vaandel staat, staan wij u graag te dienst. U kunt bij ons terecht met al uw vragen en verwezenlijken wij graag uw wensen met betrekking tot graszoden. Bovendien zijn al onze graszoden dagvers, waardoor u altijd de beste kwaliteit ontvangt en binnen één dag geniet van een gezonde, groene grasmat.

Graszoden laten leggen of kopen?

Bij ons heeft u de keuze om zelf graszoden te leggen of om ze te laten leggen. Kiest u voor de eerste mogelijkheid, zelf graszoden leggen, dan kunnen wij de graszoden bij u aan huis bezorgen. Door middel van onze vrachtwagen en elektrische palletwagen leveren wij voor de deur. Indien u de graszoden laat leggen, dan kiest u voor het totaalplaatje. Dit betekent eventueel de oude graszoden verwijderen en afvoeren, de ondergrond bewerken en het aanleggen, plus bemesten van de graszoden.

Voor onze diensten en mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen via ons contactformuliermailadres of telefoonnummer.

Kwaliteit grasmatten

Dautzenberg Graszoden streeft naar de beste kwaliteit graszoden in Schimmert. Voordat onze graszoden worden geoogst, hebben ze een zorgvuldig behandeling gehad. Omdat de graszoden dagvers gesneden worden, krijgt u de graszoden dagelijks vers thuis bezorgd. Na het plaatsen van de grasmatten is een deugdelijk onderhoud extra belangrijk. Om u hierbij te helpen hebben wij een onderhoudskalender geschreven. Hier staat stap-voor-stap beschreven hoe u uw (nieuwe) gazon, gezond en groen houdt.

Graszoden bij u thuisbezorgd

Wilt u de grasmatten thuisbezorgd krijgen? Wij zijn dagelijks bezig met het thuisbezorgen van grasmatten, zoals in ; Schimmert, Valkenburg, Klimmen en omstreken. Onze grasmatten begaan een lang kweekproces alvorens ze klaar zijn voor de verkoop. Nadat de zoden 12 maanden hebben gegroeid, snijden wij onze grasmatten uit, hierna bezorgen wij ze bij u. U geniet binnen een dag van een volgroeide groene grasmat.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert

Goed gras. Zonder groene vingers een gezond en stevig gazon kunnen leggen.

4/5
Erick de Viking

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen