Graszoden Schimmert

Wilt je hoogwaardige graszoden (laten) leggen in Schimmert of omstreken? Dautzenberg Graszoden heeft jarenlange ervaring met het leggen en leveren van graszoden. Doordat service bij ons hoog in het vaandel staat, staan wij jou graag te dienst. Je kunt bij ons terecht met al jouw vragen en verwezenlijken wij graag jouw wensen met betrekking tot graszoden. Bovendien zijn al onze graszoden dagvers, waardoor je altijd de beste kwaliteit ontvangt en binnen één dag geniet van een gezonde, groene grasmat.

Graszoden laten leggen of kopen?

Bij ons heb je de keuze om zelf graszoden te leggen of om ze te laten leggen. Kiest u voor de eerste mogelijkheid, zelf graszoden leggen, dan kunnen wij de graszoden bij jou aan huis bezorgen. Door middel van onze vrachtwagen en elektrische palletwagen leveren wij voor de deur. Indien je de graszoden laat leggen, dan kies je voor het totaalplaatje. Dit betekent eventueel de oude graszoden verwijderen en afvoeren, de ondergrond bewerken en het aanleggen, plus bemesten van de graszoden.

Voor onze diensten en mogelijkheden kun je het beste contact met ons opnemen via ons contactformuliermailadres of telefoonnummer.

Kwaliteit grasmatten

Dautzenberg Graszoden streeft naar de beste kwaliteit graszoden in Schimmert. Voordat onze graszoden worden geoogst, hebben ze een zorgvuldig behandeling gehad. Omdat de graszoden dagvers gesneden worden, krijg je de graszoden dagelijks vers thuis bezorgd. Na het plaatsen van de grasmatten is een deugdelijk onderhoud extra belangrijk. Om jou hierbij te helpen hebben wij een onderhoudskalender geschreven. Hier staat stap-voor-stap beschreven hoe je jouw (nieuwe) gazon, gezond en groen houdt.

Graszoden bij u thuisbezorgd

Wil je de grasmatten thuisbezorgd krijgen? Wij zijn dagelijks bezig met het thuisbezorgen van grasmatten, zoals in ; Schimmert, Valkenburg, Klimmen en omstreken. Onze grasmatten begaan een lang kweekproces alvorens ze klaar zijn voor de verkoop. Nadat de zoden 12 maanden hebben gegroeid, snijden wij onze grasmatten uit, hierna bezorgen wij ze bij jou. Je geniet binnen een dag van een volgroeide groene grasmat.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks

Vriendelijke man en goeie grasmatten!

4/5
Chris van der Molen