Graszoden Roermond door Dautzenberg Graszoden. Al meer dan 40 jaar dé gazonspecialist van het zuiden. Dautzenberg Graszoden levert hoge kwaliteit graszoden in Roermond en omstreken. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het leveren van graszoden garanderen wij een grasmat van de hoogste kwaliteit. Onze grasmatten begaan immers een langdurig kweekproces van minstens 12 maanden. Hoe worden de graszoden bezorgd? Met onze eigen vrachtwagen worden de graszoden dagelijks thuisbezorgd.

Graszoden kopen in Roermond

Graszoden kopen kan bij Dautzenberg Graszoden. Dautzenberg Graszoden is gespecialiseerd in zowel het aanleggen als het leveren van graszoden. Wij zijn veel actief met het leveren en aanleggen van graszoden in Roermond en de omgeving. Onze graszoden kunnen dagelijks bezorgd worden in jouw regio. Ook is het mogelijk om de graszoden af te halen op een van onze locaties, in Nederweert en/of Voerendaal. Wil je een nieuw gazon? Onze graszoden begaan altijd een kweekproces van minimaal 12 maanden. Daarnaast zijn wij maandag t/m zaterdag bereikbaar en beantwoorden graag al jouw vragen omtrent het leveren en leggen van graszoden. Hier kun je contact opnemen

Meer informatie..

In Roermond zijn al vele graszoden geleverd en gelegd door het team van Dautzenberg Graszoden. Het is niet voor niets dat vele graszoden in Limburg van Dautzenberg Graszoden afkomen. Naast dat we meer dan 40 jaar ervaring hebben in het vak zijn wij dagelijks actief in Limburg. Zo leveren en leggen wij ook regelmatig graszoden in Roermond, Asenray, Herkenbosch en Maasniel.

Wil je meer informatie over graszoden? Je kunt gratis jouw prijs berekenen op onze website. Natuurlijk kun je ook jouw vraag stellen via telefoon of e-mail. Bij ons ben je absoluut verzekerd van de beste kwaliteit! Wie weet krijg je binnenkort kwaliteit van Dautzenberg Graszoden!

Lees ook onze klantenreviews én misschien staat jouw ervaring er binnenkort ook tussen!

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Goed gras. Zonder groene vingers een gezond en stevig gazon kunnen leggen.

4/5
Erick de Viking

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja

Zeer tevreden. Correcte levering en de grasmatten zijn van goede kwaliteit. Bedankt voor de goede service!

4.5/5
Ilona Douven

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks