Graszoden Wijnandsrade

Ben je woonachtig in Wijnandsrade of omstreken en ben je op zoek naar een graszodenspecialist? Zoek dan niet verder! Dautzenberg Graszoden is al tig jaren actief in de graszodenbranche en tevens altijd op de hoogte van alles wat te maken heeft met gras. Een nieuwe grasmat zorgt voor een mooi stuk groen in de tuin of op locatie. Daarbij is het ideaal voor kinderen en huisdieren. Benieuwd naar de mogelijkheden van graszoden in Wijnandsrade? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Leveren graszoden Wijnandsrade

Naast dat Dautzenberg Graszoden een legservice heeft, kun je ook gebruik maken van onze levering. Door middel van transport bezorgen wij de graszoden bij jou op locatie. Hierna kun je zelf aan de slag gaan met het aanleggen van graszoden. Geef jouw bestelling minstens 24 uur van tevoren aan ons door, zodat ze de volgende dag bij jou geleverd kunnen worden.

Een (nieuwe) grasmat in Wijnandsrade

Het hebben van een grasmat ziet er niet alleen schitterend uit, maar is ook nog eens erg praktisch. Zo kan een grasveld gebruikt worden voor spelende kinderen, huisdieren of gewoon lekker om te genieten. Én wanneer je het grasveld niet betreed is het natuurlijk gewoon een mooi groen vlak. Heeft geeft jouw (voor)tuin een extra natuurlijke uitstraling. Door te kiezen voor graszoden kun je binnen korte tijd genieten van zo’n groen grasveld. Nadat het gelegd is, kun je het al binnen 14 dagen betreden. Vele malen sneller dan het ouderwetse inzaaien.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen

Zeer tevreden. Correcte levering en de grasmatten zijn van goede kwaliteit. Bedankt voor de goede service!

4.5/5
Ilona Douven

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert