Graszoden thuisbezorgd Limburg

Voor graszoden kopen Limburg bent u bij Dautzenberg Graszoden aan het goede adres. Graszoden kopen in Limburg kan bij onze graszoden vestiging in Nederweert of bij onze afhaallocatie in Voerendaal. Dautzenberg Graszoden is gespecialiseerd in graszoden. Doordat wij sinds 1970 graszoden verkopen in Limburg weten wij precies wat de beste zaden mengsels zijn om een goede grasmat te kweken. Naast het leveren van graszoden leveren wij ook graszodenbemesting. Onze graszodenbemesting is geheel plantaardig en heeft een werking van 3 maanden. Indien u graszoden wilt kopen in Limburg kunnen wij deze voor u thuisbezorgen.

Graszoden thuisbezorgd Limburg

De graszoden leveren wij met onze eigen vrachtwagen bij u aan huis. Doordat graszoden versproducten zijn leveren wij dagelijks vers op bestelling. Daarna bezorgen wij de graszoden in Limburg. Onze graszoden hebben een kweekproces van 12 maanden en zijn hierdoor vrij van plastic netten. Doordat de graszoden pas geoogst nadat de structuur en dichtheid heel goed is garanderen wij graszoden van de hoogste kwaliteit!

Doordat er diverse grondsoorten zijn in Limburg is het verstandig om verrijkte teelaarde onder de graszoden te verspreiden. Deze bemeste zwarte grond is erg fijn om te egaliseren en heeft een voedingsrijke eigenschap. Hierdoor zal uw gazon mooi blijven en krijgen de graszoden voldoende voedingstoffen binnen! Wilt u graszoden of bemesting kopen in Limburg? Dautzenberg Graszoden is de graszoden en bemesting specialist van Limburg!

Leveren premium speelgras en recreatiegras

Graszoden thuisbezorgd in Limburg door Dautzenberg Graszoden. Wij leveren dagelijks premium speelgras en recreatiegraszoden. Graszoden zijn versproducten en dienen hierdoor dagelijks op bestelling gesneden te worden. Is uw tuin toe aan een nieuwe grasmat? Bereken dan direct uw nieuwe gazon prijs en zie gelijk wanneer de thuisbezorging kan plaatsvinden.

Dautzenberg Graszoden

Dautzenberg Graszoden is gevestigd in Zuid-Limburg. Het bezorgen, afhalen of aanleggen van graszoden is daarom zeker mogelijk in het zuiden van het land. Of u nu in Heerlen, Valkenburg, Landgraaf, Maastricht of Vaals woont. Dautzenberg Graszoden staat altijd vrijblijvend klaar voor vragen, neem telefonisch of per mail contact met ons op. Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Aanleg graszoden Limburg

Het is bij ons als graszoden bedrijf niet alleen mogelijk om graszoden af te halen of thuisbezorgt te krijgen. Het is ook mogelijk dat de graszoden in uw tuin worden aangelegd door onze graszodenspecialisten. Wij doen indien gewenst de voorbereidingen, de ondergrond voorzien van een organische bemesting en hierna worden de graszoden geplaatst. Vraag de legserviceprijs aan via onze website.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen

Zeer tevreden. Correcte levering en de grasmatten zijn van goede kwaliteit. Bedankt voor de goede service!

4.5/5
Ilona Douven

Goed geregeld en goede prijs

4.5/5
Wiel Jagers

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja