Graszoden Brunssum

Wilt u nieuwe graszoden laten leggen in Brunssum én bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan bent u bij Dautzenberg Graszoden aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in Limburg, België en Duitsland. Onze graszoden worden dagelijks vers van het veld gesneden en zijn gekweekt zonder netten. Kiest u voor Dautzenberg Graszoden dan kiest u gegarandeerd voor kwaliteit.

Het kweekproces

De graszoden van Dautzenberg komen van Brabantse bodem, hier is de grond namelijk het meest vruchtbaar. Nadat de grond wordt bewerkt en klaar wordt gestoomd voor het kweekproces, wordt het ingezaaid. De zaden van onze graszoden bestaan uit drie verschillende soorten gras; het Engels raaigras, veldbeemd en roodzwenk. Door deze unieke samenstelling ontstaat er, na 12 maanden, een stevige grasmat met een hoge sierwaarde. Wilt u nou ook stevige graszoden in Brunssum? Wij vertellen er graag meer over.

Graszoden leveren in Brunssum

Naast dat Dautzenberg Graszoden een legservice heeft, kunt u ook gebruik maken van onze levering. Door middel van transport bezorgen wij de graszoden bij u op locatie. Hierna kunt u zelf aan de slag gaan met het aanleggen van graszoden. Geef u bestelling minstens 24 uur van tevoren aan ons door, zodat ze de volgende dag bij u geleverd kunnen worden.

Graszoden legservice

Laat u liever het legproces van de graszoden over aan de expert? Dat is bij Dautzenberg Graszoden ook mogelijk. Ons team van ervaren grasleggers leggen dagelijks graszoden in het zuiden, dus ook in Brunssum. Benieuwd naar onze werkzaamheden? Lees dan hier verder.

Contact met ons over graszoden in Brunssum? Dat kan via ons contactformuliermailadres of via ons telefoonnummer. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar voor al uw vragen of bestellingen. Direct grasmatten in Brunssum bestellen? Dan kan via ons berekenformulier onderaan op de pagina.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Geen addertjes onder het gras!

5/5
Fam. Janssen

Top graszoden en leuk personeel!

5/5
Mic Smeet

Altijd goede zoden, altijd goede service.

4.3/5
Helmut de Wit

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert