Graszoden Brunssum

Wil je nieuwe graszoden laten leggen in Brunssum én ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Dan ben je bij Dautzenberg Graszoden aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in Limburg, België en Duitsland. Onze graszoden worden dagelijks vers van het veld gesneden en zijn gekweekt zonder netten. Kies je voor Dautzenberg Graszoden dan kies jij gegarandeerd voor kwaliteit.

Het kweekproces

De graszoden van Dautzenberg komen van Brabantse bodem, hier is de grond namelijk het meest vruchtbaar. Nadat de grond wordt bewerkt en klaar wordt gestoomd voor het kweekproces, wordt het ingezaaid. De zaden van onze graszoden bestaan uit drie verschillende soorten gras; het Engels raaigras, veldbeemd en roodzwenk. Door deze unieke samenstelling ontstaat er, na 12 maanden, een stevige grasmat met een hoge sierwaarde. Wil je nou ook stevige graszoden in Brunssum? Wij vertellen er graag meer over.

Graszoden leveren in Brunssum

Naast dat Dautzenberg Graszoden een legservice heeft, kun je ook gebruik maken van onze levering. Door middel van transport bezorgen wij de graszoden bij jou op locatie. Hierna kun je zelf aan de slag gaan met het aanleggen van graszoden. Geef jouw bestelling minstens 24 uur van tevoren aan ons door, zodat ze de volgende dag bij jou geleverd kunnen worden.

Graszoden legservice

Laat je liever het legproces van de graszoden over aan de expert? Dat is bij Dautzenberg Graszoden ook mogelijk. Ons team van ervaren grasleggers leggen dagelijks graszoden in het zuiden, dus ook in Brunssum. Benieuwd naar onze werkzaamheden? Lees dan hier verder.

Contact met ons over graszoden in Brunssum? Dat kan via ons contactformuliermailadres of via ons telefoonnummer. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar voor alle vragen of bestellingen. Direct grasmatten in Brunssum bestellen? Dan kan via ons berekenformulier onderaan op de pagina.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Geen addertjes onder het gras!

5/5
Fam. Janssen

Goede kwaliteit graszoden…aanrader

5/5
M Jansen

Goed geregeld en goede prijs

4.5/5
Wiel Jagers

Altijd goede zoden, altijd goede service.

4.3/5
Helmut de Wit