Graszoden Ulestraten

In Ulestraten hebben we de grondwerkzaamheden, een beregening en de graszoden verzorgd. In meerdere dagen hebben we een oppervlakte van 900 m2 voorbereid op een nieuw gazon. Als eerste hebben we de oude grasmat verwijderd en afgevoerd. In samenwerking met hebben we de beregeningsinstallatie verzorgd voor de klant. Door gebruik te maken van verschillende groepen, kan ieder deel van het gazon op tijd gesproeid worden. De grondwerkzaamheden zijn verder machinaal klaar gemaakt waarna we de graszoden hebben gelegd.

Fotoimpressie

Graszoden Ulestraten
  • Pagina delen
  • F
  • P
  • E

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Andere projecten

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Goed geregeld en goede prijs

4.5/5
Wiel Jagers

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers

Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.

4.6/5
M. Driessen

Goede kwaliteit graszoden…aanrader

5/5
M Jansen