Graszoden Geleen

In een woonwijk in het Limburgse Geleen hebben we een nieuw grasveld aangelegd. De grond is eerst losgewoeld door middel van een frees, waarna het is voorzien van een bemeste teelaarde. Deze bemesting zorgt voor een diepere en snellere worteling van de graszoden.

De graszoden werden aangelegd tot aan de bloemenperken en nauwsluitend aan het straatwerk. Het resultaat? Een ultra-groene tuin met een verfrissende uitstraling.

Fotoimpressie

Graszoden Geleen
Graszoden Geleen
Graszoden Geleen
  • Pagina delen
  • F
  • P
  • E

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Andere projecten

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Goede kwaliteit graszoden…aanrader

5/5
M Jansen

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen

Van begin tot aan de levering soepel contact gehad met Dautzenberg Graszoden. De graszoden werden op het afgesproken tijdstip bij ons thuis bezorgd.

5/5
Pieter en Marja

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks