Schaduwgras

Elke tuin heeft wel één of meerdere plekken waar veel schaduw is. Vele gaan er dan vanuit dat het gras hier snel veranderd in een plakkaat mos. Dit is niet helemaal waar! Er bestaat namelijk ook gras wat op een speciale wijze is gekweekt, waardoor het wel geschikt is voor schaduwplekken. Ons schaduwgras bevat extra roodzwenk graszaad wat dieper wortelt. Hierdoor houdt dit gras zich ook op schaduwrijke plekken goed.

Schaduwrijke plaatsen

Een tuin met schaduw wordt vaak gezien als een lastig opgave. Veel groen, als planten en gras, kunnen namelijk slecht tegen plekken zonder zonlicht. Schaduwgras verkleint de kans op mos aanzienlijk, daarbij blijft schaduwgras groen van kleur. Uiteraard vergt ook schaduwgras onderhoud. Door het tijdig te bemesten, bekalken en te maaien houdt ook het gras op schaduwrijke plaatsen goed!

Schaduwgras bestellen?

Schaduwgras bestelt u eenvoudig via onze website of telefoonnummer. Aan de hand van onze rekenmodule kunt u gemakkelijk de totaalprijs berekenen voor uw nieuwe schaduwgraszoden. Houdt er daarnaast rekening mee dat u ongeveer 5% snijverlies heeft. Het is aan te raden om dit mee te nemen in uw berekening. Het zou namelijk zonde zijn als u een aantal vierkantenmeter tekort komt.

Extra tips nodig voor het onderhoud van schaduwgras? Vraag dan onze gratis graszodenkalender aan!

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
27
okt
wo
28
okt
do
29
okt
vr
30
okt
di
3
nov
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2