Schaduwgras

Elke tuin heeft wel één of meerdere plekken waar veel schaduw is. Vele gaan er dan vanuit dat het gras hier snel veranderd in een oppervlakte van mos. Dit is niet helemaal waar! Er bestaat namelijk ook gras wat op een speciale wijze is gekweekt, waardoor het wel geschikt is voor schaduwplekken.

Onze graszoden, sterk voor in de schaduw

Het kweken van 100% schaduwgras komt bijna niet voor. Het is een heel fijn grassoort waardoor het heel moeilijk te kweken is. Wij verkopen het premium speelgazon.
Ons premium speelgazon is samengesteld uit 3 graszaden, namelijk ; Roodzwenkgras (50%), Veldbeemdgras (30%) en Engels Raaigras (20%). Onze graszoden bevatten extra roodzwenk, dit omdat roodzwenk dieper wortelt. Hierdoor houdt dit gras zich ook op schaduwrijke plekken goed.

Door het tijdig te bemesten, bekalken en te maaien houdt ook het gras op schaduwrijke plaatsen goed!

Schaduwgras bestellen?

Premium speelgazon is een goede keuze voor uw schaduwplekken. Het premium speelgazon bestelt u eenvoudig via onze website of telefoonnummer. Aan de hand van onze rekenmodule kunt u gemakkelijk de totaalprijs berekenen voor uw nieuwe graszoden. Houdt er daarnaast rekening mee dat u ongeveer 5% snijverlies heeft. Het is aan te raden om dit mee te nemen in uw berekening. Het zou namelijk zonde zijn als u een aantal vierkantenmeter tekort komt.

Onderhoud graszoden

Het gras goed onderhouden is erg belangrijk. Omdat het gazon in de schaduw minder zonlicht en bewatering krijgt en daardoor minder voedingstoffen ontvangt is het van groot belang dat de graszoden goed onderhouden worden. De belangrijkste onderhoudstips zijn, zorg voor voldoende bewatering, het tijdig bemesten en de correcte maaihoogte is van groot belang.

Extra tips nodig voor het onderhoud? Bekijk onze gratis onderhoudskalender.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
29
nov
wo
30
nov
do
1
dec
vr
2
dec
di
6
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2