Graszoden Urmond

Wil je graszoden in Urmond of omstreken laten leveren? Bij Dautzenberg Graszoden leveren wij namelijk 5 dagen per week graszoden bij jouw thuis of op locatie. Vanuit onze vestiging in Nederweert leveren wij de bestelde graszoden in Limburg. Tevens kun je in Nederweert of ons afhaaladres in Voerendaal ook graszoden afhalen. Heb je nieuw gras nodig? Vraag ons om advies of bestel jouw graszoden in Urmond vervolgens gemakkelijk en snel online.

Hoge kwaliteit premium gras

Wij vinden het belangrijk dat de graszoden van hoge kwaliteit zijn en blijven. Vandaar dat we jou graag op de hoogte stellen over de voorbereidingen en onderhoud van het gras. Zo kun je bij het bestellen van graszoden ook de juiste voedingstoffen mee laten leveren die nodig zijn om het gras gezond te houden. Daarbij vertellen we ook graag meer welke voorbereidingen komen kijken bij de aanleg van graszoden. Tevens kun je deze tips terug lezen op onze pagina ‘ zelf grasmatten leggen’.

Onderhoud graszoden in Urmond

Grasmatten hebben vooral de eerste twee weken extra aandacht nodig. Onder extra aandacht verstaan we veel sproeien. Het beregenen van de grasmat is essentieel voor een goede aanhechting van de grasmatten. Ook daarna heeft het verzorging en bemesting nodig om het mooi te houden. Om jou hierin te helpen, kun je online onze gratis onderhoudskalender downloaden. Zo zorgen we er samen voor dat jouw graszoden ongezond en groen blijven!

Ook graszoden laten leggen in Urmond? Neem dan contact op met Dautzenberg Graszoden. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Goede kwaliteit graszoden…aanrader

5/5
M Jansen

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen

Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.

4.6/5
M. Driessen