Speelgras

Wilt u graszoden in Urmond of omstreken laten leveren? Bij Dautzenberg Graszoden leveren wij namelijk 5 dagen per week graszoden bij u thuis of op locatie. Vanuit onze vestiging in Nederweert leveren wij de bestelde graszoden in Limburg. Tevens kunt u in Nederweert of ons afhaaladres in Voerendaal ook graszoden afhalen. Heeft u nieuw gras nodig? Vraag ons om advies of bestel u graszoden in Urmond vervolgens gemakkelijk en snel online.

Hoge kwaliteit premium gras

Wij vinden het belangrijk dat de graszoden van hoge kwaliteit zijn en blijven. Vandaar dat we u graag op de hoogte stellen over de voorbereidingen en onderhoud van het gras. Zo kunt u bij het bestellen van graszoden ook de juiste voedingstoffen mee laten leveren die nodig zijn om het gras gezond te houden. Daarbij vertellen we ook graag meer welke voorbereidingen komen kijken bij de aanleg van graszoden. Tevens kunt u deze tips terug lezen op onze pagina ‘ zelf grasmatten leggen’.

Onderhoud graszoden in Urmond

Grasmatten hebben vooral de eerste twee weken extra aandacht nodig. Onder extra aandacht verstaan we veel sproeien. Het beregenen van de grasmat is essentieel voor een goede aanhechting van de grasmatten. Ook daarna heeft het verzorging en bemesting nodig om het mooi te houden. Om u hierin te helpen, kunt u online onze gratis onderhoudskalender downloaden. Zo zorgen we er samen voor dat u graszoden in Urmond gezond en groen blijven!

Ook graszoden laten leggen in Urmond? Neem dan contact op met Dautzenberg Graszoden. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
29
nov
wo
30
nov
do
1
dec
vr
2
dec
di
6
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2