Graszoden Nuth

Bent u net verhuisd, hard aan het werk in de tuin of wilt u gewoon uw oude gras vervangen? Dan bent u bij Dautzenberg Graszoden aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar zijn wij een begrip in Limburg omtrent graszoden. In deze tijd hebben wij vele huishoudens mogen voorzien van een nieuw en gezond grasveld. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van graszoden in Nuth? Wij staan u graag te woord.

Al meer dan 40 jaar

Wat in 1970 begon als een kleinschalig graszodenbedrijf is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf gespecialiseerd in graszoden. Naast het leveren van graszoden aan huis, zijn wij ook gespecialiseerd in de aanleg, zo ook voor graszoden in Nuth. Benieuwd naar een aantal van onze projecten in de omgeving van Nuth, neem dan een kijkje in ons portfolio. Hier laten wij u graag zien welke projecten wij met trots hebben mogen afronden en welke werkzaamheden hieraan vooraf gingen. Laat u ook graszoden leggen in Nuth, dan bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Op zoek naar graszoden in Nuth

Wilt u losse grasmatten hebben in Nuth, dan is het belangrijk dat u de oppervlakte meet. Aan de hand hiervan krijgt u direct een prijs. Houdt verder er rekening mee dat u altijd wat snijverlies heeft. Pak daarom altijd 5% meer. Verder is het belangrijk dat u de juiste ondergrond gebruikt. Aan te raden is een zwarte teelaarde. Bewerkt u de grond niet van tevoren, dan is de kans groot dat de graszoden niet goed wortelen.

Wilt u graag meer informatie of advies voor graszoden in Nuth? Neem dan contact met ons op. Via ons telefoonnummer zijn wij zes dagen per week bereikbaar. Direct een prijs weten? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Wij geven u graag direct een prijs voor zowel leveren of aanleggen van graszoden.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra

Hele mooie kwaliteit graszoden. Ik zou ze eerst gaan ophalen en met een telefoontje konden ze op dezelfde dag bezorgd worden. Vriendelijke mensen, zowel telefonisch als de chauffeur.

5/5
M B

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers

Altijd goede zoden, altijd goede service.

4.3/5
Helmut de Wit