Graszoden Nuth

Ben je net verhuisd, hard aan het werk in de tuin of wil je gewoon jouw oude gras vervangen? Dan ben je bij Dautzenberg Graszoden aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar zijn wij een begrip in Limburg omtrent graszoden. In deze tijd hebben wij vele huishoudens mogen voorzien van een nieuw en gezond grasveld. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van graszoden in Nuth? Wij staan jou graag te woord.

Al meer dan 40 jaar

Wat in 1970 begon als een kleinschalig graszodenbedrijf is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf gespecialiseerd in graszoden. Naast het leveren van graszoden aan huis, zijn wij ook gespecialiseerd in de aanleg, zo ook voor graszoden in Nuth. Benieuwd naar een aantal van onze projecten in de omgeving van Nuth, neem dan een kijkje in ons portfolio. Hier laten wij jou graag zien welke projecten wij met trots hebben mogen afronden en welke werkzaamheden hieraan vooraf gingen. Laat je ook graszoden leggen in Nuth, dan ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Op zoek naar graszoden in Nuth

Wil je losse grasmatten hebben in Nuth, dan is het belangrijk dat je de oppervlakte meet. Aan de hand hiervan krijg je direct een prijs. Houdt verder er rekening mee dat je altijd wat snijverlies hebt. Pak daarom altijd 5% meer. Verder is het belangrijk dat je de juiste ondergrond gebruikt. Aan te raden is een zwarte teelaarde. Bewerk je de grond niet van tevoren, dan is de kans groot dat de graszoden niet goed wortelen.

Wil je graag meer informatie of advies voor graszoden in Nuth? Neem dan contact met ons op. Via ons telefoonnummer zijn wij zes dagen per week bereikbaar. Direct een prijs weten? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Wij geven jou graag direct een prijs voor zowel leveren of aanleggen van graszoden.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert

Goed gras. Zonder groene vingers een gezond en stevig gazon kunnen leggen.

4/5
Erick de Viking

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers