Graszoden Mheer

Vlak op de Belgische grens ligt het dorp Mheer. Voor Dautzenberg Graszoden is dit een bekend werkgebied, hier komen wij geregeld graszoden leveren of leggen. Woon je in Mheer of in de omgeving en ben je op zoek naar een specialist op het gebied van graszoden? Dautzenberg Graszoden is de graszodenkenner van het zuiden. Al jarenlang, meer dan 40 jaar, zijn wij actief in Limburg, België en Duitsland. Wil je graszoden in Mheer, wij geven jou graag vrijblijvend meer informatie.

Al ruim 40 jaar dé grasspecialist

Door de jarenlange ervaring van Dautzenberg Graszoden weten wij alles over graszoden en toebehoren. Wij weten als geen ander hoe jij de graszoden het best kunt leggen én onderhouden. Daarnaast kun je bij ons kiezen uit diverse soorten en andere benodigdheden als grond en bemesting. Benieuwd naar voorgaande werken van graszoden in Mheer? Bekijk eens ons portfolio. Laat je graszoden leggen of leveren, dan ben je verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Kwaliteit gaszoden

Wanneer je kiest voor graszoden wil je uiteraard ook de beste kwaliteit. Want een grasveld in jouw tuin moet er gezond en groen uitzien. Om deze graszoden geheel gezond bij je in de tuin te leggen, gaat er eerst een kweekproces van minstens 12 maanden aan vooraf. In deze tijd worden ze voldoende bemest, beregend en verzorgd. Het resultaat: ijzersterke graszoden, zonder onkruid. Hierdoor ben je ten allen tijde verzekerd van de perfecte graszoden.

Graszoden Mheer?

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in graszoden die al jarenlang graszoden legt in Zuid-Limburg, dus ook in Mheer. Je kunt erop vertrouwen dat wij uiterst topkwaliteit leveren. Voor een directe prijs kun je het beste het online-formulier via onze website invullen. Voor vragen of voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met ons via het telefoonnummer, contactformulier of mailadres.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Top graszoden en leuk personeel!

5/5
Mic Smeet

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks

Kwaliteit is top! Heb al vaker gekocht omdat alles gewoon heel goed is !! 👍👍👍

5/5
Theo Janssen

Zeer goede graszoden
Vriendelijke personeel. Super!

4.5/5
M Verbert