Graszoden Mheer

Vlak op de Belgische grens ligt het dorp Mheer. Voor Dautzenberg Graszoden is dit een bekend werkgebied, hier komen wij geregeld graszoden leveren of leggen. Woont u in Mheer of in de omgeving en bent u op zoek naar een specialist op het gebied van graszoden? Dautzenberg Graszoden is de graszodenkenner van het zuiden. Al jarenlang, meer dan 40 jaar, zijn wij actief in Limburg, België en Duitsland. Wilt u graszoden in Mheer, wij geven u graag vrijblijvend meer informatie.

Al ruim 40 jaar dé grasspecialist

Door de jarenlange ervaring van Dautzenberg Graszoden weten wij alles over graszoden en toebehoren. Wij weten als geen ander hoe u de graszoden het best kunt leggen én onderhouden. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit diverse soorten en andere benodigdheden als grond en bemesting. Benieuwd naar voorgaande werken van graszoden in Mheer? Bekijk eens ons portfolio. Laat u graszoden leggen of leveren, dan bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Kwaliteit gaszoden

Wanneer u kiest voor graszoden wilt u uiteraard ook de beste kwaliteit. Want een grasveld in uw tuin moet er gezond en groen uitzien. Om deze graszoden geheel gezond bij u in de tuin te leggen, gaat er eerst een kweekproces van minstens 12 maanden aan vooraf. In deze tijd worden ze voldoende bemest, beregend en verzorgd. Het resultaat: ijzersterke graszoden, zonder onkruid. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van de perfecte graszoden.

Graszoden Mheer?

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in graszoden die al jarenlang graszoden legt in Zuid-Limburg, dus ook in Mheer. U kunt erop vertrouwen dat wij uiterst topkwaliteit leveren. Voor een directe prijs kunt u het beste het online-formulier via onze website invullen. Voor vragen of voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via het telefoonnummer, contactformulier of mailadres.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
29
nov
wo
30
nov
do
1
dec
vr
2
dec
di
6
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2