Graszoden Eys

Op zoek naar een bedrijf dat graszoden legt/levert in Eys of omstreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij grasmatten in geheel Zuid-Limburg. Aangezien wij gevestigd zijn in Voerendaal, zijn wij altijd binnen korte tijd bij jou op locatie. Door onze jarenlange ervaring en onze uiterst goede kwaliteit hebben wij al vele mogen voorzien van gras in Eys. Dus wanneer je op zoek bent naar vakmanschap, dan is Dautzenberg Graszoden de juiste keuze.

Uw buiten woonkamer

Gras is vaak een onmisbaar onderdeel in de tuin. Naast dat het een groene uitstraling geeft, is het ook nog eens hartstikke praktisch. Zo kunnen jouw (klein) kinderen er op spelen of jouw huisdieren op rond rennen. Uiteraard zijn er nog tal van andere reden waarom gras heerlijk is in de tuin. Bij Dautzenberg Graszoden zijn er diverse mogelijkheden om jezelf te voorzien van gras in Eys. Zo kun je het bijvoorbeeld zelf gaan leggen, maar het ook laten uitbesteden. Neem contact met ons op, zodat wij jou kunnen helpen met de keuze.

Graszoden leggen in Eys met uitstekende service

Voordat je de graszoden laat leggen, wil je natuurlijk dat deze van de beste kwaliteit zijn. Bij Dautzenberg Graszoden heb je hiervoor vele mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ons ultra stevige speelgras met een speciale organische bemesting. Of neem bijvoorbeeld extra bemeste teelaarde, zo weet je zeker dat de grond goed is voor de graszoden in Eys. Benieuwd naar de kosten van onze graszoden en toebehoren? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Meer informatie

Wens je graag meer informatie over graszoden in Eys? Wij zijn zes dagen per week bereikbaar via ons telefoonnummer of via ons mailadres. Ook kun je online te allen tijde een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Vriendelijke man en goeie grasmatten!

4/5
Chris van der Molen

Hele mooie kwaliteit graszoden. Ik zou ze eerst gaan ophalen en met een telefoontje konden ze op dezelfde dag bezorgd worden. Vriendelijke mensen, zowel telefonisch als de chauffeur.

5/5
M B

Mooie graszoden, zeer tevreden. Door chauffeur goede hints gegeven. Afspraak klopte precies.

5/5
Henri Dirks

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers