Graszoden Eys

Op zoek naar een bedrijf dat graszoden legt/levert in Eys of omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij graszoden in geheel Zuid-Limburg. Aangezien wij gevestigd zijn in Voerendaal, zijn wij altijd binnen korte tijd bij u op locatie. Door onze jarenlange ervaring en onze uiterst goede kwaliteit hebben wij al vele mogen voorzien van graszoden in Eys. Dus wanneer u op zoek bent naar vakmanschap, dan is Dautzenberg Graszoden de juiste keuze.

Uw buiten woonkamer

Gras is vaak een onmisbaar onderdeel in de tuin. Naast dat het een groene uitstraling geeft, is het ook nog eens hartstikke praktisch. Zo kunnen uw (klein) kinderen er op spelen of uw huisdieren op rond rennen. Uiteraard zijn er nog tal van andere reden waarom gras heerlijk is in de tuin. Bij Dautzenberg Graszoden zijn er diverse mogelijkheden om uzelf te voorzien van graszoden in Eys. Zo kunt u het bijvoorbeeld zelf gaan leggen, maar het ook laten uitbesteden. Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met de keuze graszoden in Eys.

Graszoden leggen in Eys met uitstekende service

Voordat u de graszoden laat leggen, wilt u natuurlijk dat deze van de beste kwaliteit zijn. Bij Dautzenberg Graszoden heeft u hiervoor vele mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ons ultra stevige speelgras met een speciale organische bemesting. Of neem bijvoorbeeld extra bemeste teelaarde, zo weet u zeker dat de grond goed is voor de graszoden in Eys. Benieuwd naar de kosten van onze graszoden en toebehoren? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Meer informatie

Wenst u graag meer informatie over graszoden in Eys? Wij zijn zes dagen per week bereikbaar via ons telefoonnummer of via ons mailadres info@dautzenberggraszoden.nl. Ook kunt u online te allen tijde een vrijblijvende offerte aanvragen.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
29
nov
wo
30
nov
do
1
dec
vr
2
dec
di
6
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2