Graszoden bestellen

Graszoden bestellen kan bij Dautzenberg Graszoden erg gemakkelijk en voordelig. Doordat wij dagelijks graszoden leveren in geheel Limburg en Brabant ben jij bij ons verzekerd van een professionele dienstverlening. Wij leveren alleen graszoden van de hoogste kwaliteit en met onze speciale graszoden bemesting bent u verzekerd van een strak donkergroen gazon!

Je kunt graszoden via ons bestelformulier bestellen. Ook is het mogelijk om telefonisch graszoden te bestellen, dit is gemakkelijker indien je nog extra vragen heeft over graszoden.

Bij ons heb je dus de keuze uit; graszoden laten bezorgen, graszoden afhalen en graszoden laten aanleggen. Neem direct vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Premium speelgras bestellen

Wil je premium speelgras graszoden laten leveren in Limburg? Dautzenberg Graszoden levert diverse soorten graszoden. Onze premium speelgraszoden bestaan uit een gras mengsel van 3 verschillende soorten zaden. Hierdoor ontstaat er een sterke volgroeide grasmat die er ook nog eens sierlijk uitziet. Doordat er in onze premium speelgraszoden 50% roodzwenkgras zit zijn onze premiumspeelgraszoden goed bestand tegen schaduw. Roodzwenkgras groeit tevens erg goed op zowel kleigrond als op zandgrond. Voor meer informatie omtrent onze premium speelgraszoden kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om direct uw premium speelgraszoden te bestellen via ons bestelformulier!

Graszoden bestellen Limburg

Ben jij woonachtig in het zuiden van Nederland en wilt u graszoden bestellen in Limburg?

Dautzenberg Graszoden is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van graszoden in Zuid-Limburg. Doordat wij dagelijks graszoden leveren in geheel Limburg en de grensstreken kunnen wij de graszoden elke dag tegen een scherp tarief thuisbezorgen. Ook is het mogelijk om graszoden op te halen in Voerendaal. Indien u ervoor kiest de graszoden te bestellen kun je dit via ons bestelformulier doen, of telefonisch. Wij kunnen je dan een indicatie van het tijdstip geven dat u de graszoden kunt verwachten. De chauffeur kan indien je dit wenst, een half uur voor de levering telefonisch op de hoogte brengen van de levering.

Graszoden bestellen is nog nooit zo eenvoudig en voordelig geweest dan met Dautzenberg Graszoden. Doordat wij een bestelformulier op onze website hebben is het gemakkelijk en snel bestellen van graszoden in Limburg erg gemakkelijk en voor iedereen mogelijk. Mocht je er niet aan uitkomen kun je altijd contact met ons opnemen zodat wij jou kunnen informeren en helpen bij het bestellen van graszoden.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Perfect gras! Rechte zoden, prima service, snelle levering en niet te duur. Absolute aanrader!

5/5
Michel Spoelstra

Na wat twijfelen over het zelf aanleggen van het nieuwe gazon, besloten om dit toch door een specialist te laten doen. Zoals afgesproken is Stijn op voorhand komen kijken naar de werkzaamheden. Hierbij heeft hij keurig de werkzaamheden besproken en een offerte uitgebracht. Na twee weken was het zover en kwamen Stijn en zijn mannen de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. Binnen één dag konden wij genieten van een stralend en gelijk gazon. Mannen bedankt!

4.5/5
Fam. Linssen

Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Geen addertjes onder het gras!

5/5
Fam. Janssen

Goede bediening en gras van goede kwaliteit. Geen plastic gaas zoals sommige anderen hebben.

4.6/5
Wil D