Graszoden Wijnandsrade

Bent u woonachtig in Wijnandsrade of omstreken en bent u op zoek naar een graszodenspecialist? Zoek dan niet verder! Dautzenberg Graszoden is al tig jaren actief in de graszodenbranche en tevens altijd op de hoogte van alles wat te maken heeft met gras. Een nieuwe grasmat zorgt voor een mooi stuk groen in de tuin of op locatie. Daarbij is het ideaal voor kinderen en huisdieren. Benieuwd naar de mogelijkheden van graszoden in Wijnandsrade? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Leveren graszoden Wijnandsrade

Naast dat Dautzenberg Graszoden een legservice heeft, kunt u ook gebruik maken van onze levering. Door middel van transport bezorgen wij de graszoden bij u op locatie. Hierna kunt u zelf aan de slag gaan met het aanleggen van graszoden. Geef u bestelling minstens 24 uur van tevoren aan ons door, zodat ze de volgende dag bij u geleverd kunnen worden.

Een (nieuwe) grasmat in Wijnandsrade

Het hebben van een grasmat ziet er niet alleen schitterend uit, maar is ook nog eens erg praktisch. Zo kan een grasveld gebruikt worden voor spelende kinderen, huisdieren of gewoon lekker om te genieten. Én wanneer u het grasveld niet betreed is het natuurlijk gewoon een mooi groen vlak. Heeft geeft uw (voor)tuin een extra natuurlijke uitstraling. Door te kiezen voor graszoden kunt u binnen korte tijd genieten van zo’n groen grasveld. Nadat het gelegd is, kunt u het al binnen 14 dagen betreden. Vele malen sneller dan het ouderwetse inzaaien.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
29
nov
wo
30
nov
do
1
dec
vr
2
dec
di
6
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2