Graszoden bestellen

Graszoden bestellen kan bij Dautzenberg Graszoden erg gemakkelijk en voordelig. Doordat wij dagelijks graszoden leveren in geheel Limburg en Brabant bent u bij ons verzekerd van een professionele dienstverlening. Wij leveren alleen graszoden van de hoogste kwaliteit en met onze speciale graszoden bemesting bent u verzekerd van een strak donkergroen gazon!

U kunt graszoden via ons bestelformulier bestellen. Ook is het mogelijk om telefonisch graszoden te bestellen, dit is gemakkelijker indien u nog extra vragen heeft over graszoden.

Bij ons heeft u dus de keuze uit; graszoden laten bezorgen, graszoden afhalen en graszoden laten aanleggen. Neem direct vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Premium speelgras bestellen

Wilt u premium speelgras graszoden laten leveren in Limburg? Dautzenberg Graszoden levert diverse soorten graszoden. Onze premium speelgraszoden bestaan uit een gras mengsel van 3 verschillende soorten zaden. Hierdoor ontstaat er een sterke volgroeide grasmat die er ook nog eens sierlijk uitziet. Doordat er in onze premium speelgraszoden 50% roodzwenkgras zit zijn onze premiumspeelgraszoden goed bestand tegen schaduw. Roodzwenkgras groeit tevens erg goed op zowel kleigrond als op zandgrond. Voor meer informatie omtrent onze premium speelgraszoden kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om direct uw premium speelgraszoden te bestellen via ons bestelformulier!

Graszoden bestellen Limburg

Bent u woonachtig in het zuiden van Nederland en wilt u graszoden bestellen in Limburg?

Dautzenberg Graszoden is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van graszoden in Zuid Limburg. Doordat wij dagelijks graszoden leveren in geheel Limburg en de grensstreken kunnen wij de graszoden elke dag tegen een scherp tarief thuisbezorgen. Ook is het mogelijk om graszoden op te halen in Voerendaal. Indien u ervoor kiest de graszoden te bestellen kunt u dit via ons bestelformulier doen, of telefonisch. Wij kunnen u dan een indicatie van het tijdstip geven dat u de graszoden kunt verwachten. De chauffeur kan indien nu dit wenst , een half uur voor de levering telefonisch op de hoogte brengen van de levering.

Graszoden bestellen is nog nooit zo eenvoudig en voordelig geweest dan met Dautzenberg Graszoden. Doordat wij een bestelformulier op onze website hebben is het gemakkelijk en snel bestellen van graszoden in Limburg erg gemakkelijk en voor iedereen mogelijk. Mocht u er niet aan uitkomen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen zodat wij u kunnen informeren en helpen bij het bestellen van graszoden.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
29
nov
wo
30
nov
do
1
dec
vr
2
dec
di
6
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2