Graszoden België

Voor graszoden in België bent u aan het juiste adres bij Dautzenberg Graszoden. Vanuit Nederland transporteren wij de graszoden naar België. Wij zijn actief in de gebieden Limburg, Vlaams Brabant en Antwerpen. Door middel van onze eigen vrachtwagen bezorgen wij de graszoden op locatie.

Kwaliteit graszoden in België

Onze graszoden worden minimaal 12 maanden gekweekt. Doordat het een lang kweekproces is, betreft het een stevige volgroeide grasmat wat tegen een stootje kan. Er kunnen onder andere kinderen en huisdieren op spelen. Én u geniet bovendien van een mooi groen uitzicht. Uw tuin voorzien van een mooie grasmat, bekijk hier ons stappenplan!

Keuze uit twee grassoorten

Bent u er al over uit voor welk grassoort u kiest of heeft u juist nog helemaal geen idee? Bij Schelfhout Graszoden heeft u de keuze uit 2 grassoorten; het speelgras of campinggras. Speelgras is de meest gekozen grassoort in België, dit betreft een mooie volgroeide grasmat. Speelgras is te leveren vanaf 30m2, campinggras vanaf 100m2. Indien u de grasmatten gaat afhalen is een minimale afname van 5m2 van toepassing.

Contact

Wilt u graag graszoden laten leveren door Dautzenberg Graszoden? Telefonisch of per mail zijn wij 6 dagen beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u graag een bestelling plaatsen, kan dit gemakkelijk en snel via onze website. Bij Dautzenberg Graszoden geven wij u graag keuze uit ons assortiment. Zo kunt u kiezen uit recreatiegras en speelgras. Daarbij hebben wij een ruime keuze uit graszoden toebehoren als meststoffen en grondstoffen. Aangezien elke tuin anders is, geven wij u graag een vrijblijvend advies omtrent graszoden.

Meer informatie

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 

Reviews van onze klanten

Vandaag hebben Stijn en zijn mannen, onze tuin voorzien van graszoden! Zijn heel tevreden over het resultaat. Heb je nieuwe graszoden nodig zoek niet verder, van kleine tot grote tuin kies voor Dautzenberg zoden!!

4/5
Frank Ramakers

Kwaliteit gazon top, prijs top en service top!

5/5
Jeffrey Lamers

Goed geregeld en goede prijs

4.5/5
Wiel Jagers

Paar weken geleden heeft Dautzenberg Graszoden bij ons een nieuw gazon aangelegd. Zowel het contact en offerte verliepen soepel en snel! Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de service en het resultaat.

4.6/5
M. Driessen